[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
16  38.1k

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-26 12:24 AM 發表

大家都要贏呀:036:

度下另一場先
費古倫斯 win , 甘美奧 [0 / -0.5]  & 帕拉拿[+1]<<---應該會係呢三場入面揀兩場買!

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-26 12:32 AM 發表
費古倫斯 win , 甘美奧   & 帕拉拿<<---應該會係呢三場入面揀兩場買!

甘美奧...作客我會唔要:028:
ok...咁就skip左甘美奧  呢場啦!  thanks!

摸兄...你場ac..我揀半場和算啦:122:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-9-3 11:15 PM 發表

我好貪心:096:
要佢半主..主主:097:
無所謂啦...反正...週中(mon to fri)d波都唔會大注...邊個中都無所謂!:097:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:24 AM 發表
阿仙奴

阿記想佢贏時佢會贏唔到...

但當大家睇淡佢時就贏比你睇!

今晚主勝有兩水...:025:
即係睇好定唔睇好???咁就睇你點睇!

主讓平半照要

1:0 / 2:0

PSV主勝應該無難度...
1.8水...去馬

1:0 / 2:0
摸兄...好野, 中晒阿仙奴同psv :036:  又收錢啦...

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-9-20 11:14 AM 發表
5723 20-SEP-2007
00:05   過關 讓球主客和
4X1 星期三 9 巴塞隆拿 (主) 對 里昂 (客)
主 [-1] @ 2.55
星期三 15 士砵亭 (主) 對 曼聯 (客)
和 [+1] @ 3.55
星期三 13 羅馬 (主) 對 基輔戴拿模 (客)
主 [-1] @ 1.90
星期三 17 修咸頓 (主) 對 高車士打 (客)
客 [+1] @ 1.95 $300
摸兄...條飛咁勁:036:  下次post比我地一齊打爆馬會

引用:
原帖由 『著迷』 於 2007-9-20 05:00 PM 發表
今日推薦今日就做左尊貴樓主..
高層速度真係快..:071:
恭喜摸佬~!
好野:036:   摸兄做尊貴:098:

前往最後回覆