上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
64  38.1k

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-26 12:28 PM 發表

烏卒卒........  隨時..隨時 ..施法術 .... 人 人 都愛 黑p仔  :096: :096:
係人人都愛旺p仔,但係我唔旺時,就人人都想避開我:071: 黑p仔冇人愛:025:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-26 12:30 PM 發表
hahaha 我係兒歌天后 ... :071: :071:
唱隻藍精靈來聽呀啦~藍精靈,十分勁......:096: :096: icycow,十分勁,波膽中到應一應,沒法叫暫停~:096: :096:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-26 05:58 PM 發表
貼張ticket 開心下先~~:097:
169725-JUL-2007
21:06 過關
4X5
主客和
主客和
讓球主客和
讓球
星期三 11 法林明高 (主) 對 阿美利加納泰 (客)
主 @ 1.60
星期三 15 彭美拉斯 (主) 對 華斯高 (客)
主 ...
恭喜哂:098:

各位早晨:027:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-27 10:18 AM 發表
P brother ... u win win wor
小小咁啦,如果紅牛贏埋就大豐收:027: :043: :035:

摸佬靜雞雞出現,唔蒲頭:096: :096: 今晚要大波波定細波波:071:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-27 11:47 AM 發表

haha.....曼聯細細粒好好食:096:
我想要2比0,3比0好好路:041:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-27 11:58 AM 發表

0:4:096:
我估0比1:096: :098: :097: 不過係上半場既戰果:097:

個細得番2.1:035: 好似引飛咁:044:

唔好上大陸玩,除非好熟地方同人物,如果唔係真係好危險,色字頭上一把刀,好易冇命:028: :035: 香港係貴,但係點都安全,我自己就唔熟兼唔玩,所以你地應該問成日玩開的心有乜好介紹 :027: :044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆