上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  124.6k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-13 01:17 AM 發表
大家約埋明天一齊去馬會排隊欏錢:071: :071: :071:
:071: :098: 卡斯魯厄四倍幾,超好分!!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-4 07:42 PM 發表
14/8 - "重心:023: "

布?br /> 高雲地利 大
熱刺 大
熱刺 win
華倫西亞

可能推得太多會影響命中..
不過唔理啦,俾哂自己心水你地參考..
唔係壞事姐~跟定反~自己諗,嘰!

所有開波前都可能 ...
:071: :098: 個人認為今晚拉素,高雲地利,唐卡士打,必不會開曬三個主,所以全力支持小希的布加勒斯特載拿模(+1)!!

:034: :098: 小希,你個post可唔可以擺前D?真係好難搵!!

:036: :098: 請周師兄留意,小希的post轉往page 2. no.17 , thx!!

:071: :098: 周師兄D j-league, 果然勁!!

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
PONTI情報中心

川崎前鋒 :097:  
柏雷素爾  or Draw

拜仁慕尼黑  :096:
愛華頓  

布里斯托城  :071:
美國芝華士
:071: :098: 只要芝華士頂住,就過三關了!!

:036: :098: ponti師兄,我跟左條四串十一,過左三關,你就梗係連單頭都贏埋,大豐收啦!Thanks for sharing!!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-19 11:10 AM 發表

出出出....:035:
:071: :098: 支持小希,幫你嗌埋,大波波!!

引用:
原帖由 帥兄168 於 2007-8-20 07:04 PM 發表
好耐都未入黎支持下周師兄同PONTI兄LA,支持下先!
仲有各巴打,好耐冇見!!
:082: 你好!帥兄,得閒多D黎uwants啦!!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-20 11:49 AM 發表

早場十夜場推10場中7場走半場輸2場半!
無論点買單場過關會都嬴錢!:071:  
:071: :098: johnny兄,加油,唔好比佢停!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆