上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  124.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
三中三炒唔合格!:026:
18 Aug
琴晚炒晒:032: 今再出過六場!:096:
樸茨茅夫(主勝)--------W      
富咸(0/-0.5)(主勝)-------L
雷丁(平手盤)(主勝)------W      
新特蘭(0/+0.5)(客勝)-----L
昆士柏流 ...
琴晚中得三場!唔滿意今日再度過!:025:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
19 Aug
好再?br /> 鹿島鹿角(客勝)
慕遜?br /> 曼城(+1)(主勝)
阿仙奴(0/-0.5)(客勝)
西維爾(+1)(客勝)
華斯高(-1)(主勝)
http://forum9.188channel.com/viewthr ... amp;extra=page%3D1# ...
再出六場博一博!:098:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-8-19 04:20 PM 發表
18 / 08 / 2007  試推

曼市 受讓半球
布力般流浪 受讓平半
利物浦 讓平半
皇馬 讓半球
國際米蘭 讓半一
波鴻 受讓平半
曼市 受讓半球 ????:030:
Szeto_blue 兄你意係咪曼城(曼切斯特城),你呢幾場好似係澳門盤!:035:

推返上先!:036:

引用:
19 Aug
今日玩得咁開心再?br /> 南錫(+1)客勝
明尼路(+1)客勝
華期高(-1)主勝:098:
保地花高(主勝)
高士路(主勝)

好再?br /> 鹿島鹿角(客勝)
慕遜?br /> 曼城(+1)(主勝)
阿仙奴(0/-0.5)(客勝)
西維爾(+1)(客 ...
再出五場玩下!:036: :036:

引用:
早場十夜場推10場中7場走半場輸2場半!:098:
19 Aug
今日玩得咁開心再?br /> 南錫(+1)客勝-----W
明尼路(+1)客勝-----W
華斯高(-1)主勝:098: 重覆左
保地花高(主勝)------L
高士路(主勝)------W

好再?br /> 鹿 ...
早場十夜場推10場中7場走半場輸2場半!
無論点買單場過關會都嬴錢!:071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-20 10:27 PM 發表

Johnny兄今晚玩唔玩啊!?
剛剛回來今晚唔玩!体息一日!:122:

今晚我都唔玩!不過我會買$10三串一:122:
斯洛伐克A 和
英格蘭U21(-1)和
加納 和

恭喜ponti 兄找到新工作!祝一帆風順!:131: :098: :071:

引用:
22 Aug
無玩兩日今日都係無乜心水度得三場
葡萄牙(-1)主勝
塞爾維亞(客勝)
北愛爾蘭(-1)
http://forum9.188channel.com/viewthr ... page%3D1#pid6616124

早場十夜場推 ...
友誼賽真係唔識買!玩三場歐洲國算!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆