上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  124.7k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-31 04:26 AM 發表

仲未Sleep:097:
剛剛收工食完消夜!
去sleep明天再吹水!拜!

周師兄同ponti 兄呢到真風水好令我到掂到D旺氣!:036:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-7-31 04:09 AM 發表
johnny兄反底喇:041:
恭喜佢先:027:
多謝!:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
31 July
卡素爾(+1)
格拉斯歌流浪(-1)

推2全中!:071: :098: 今晏D出今夜心水!
30 July
今日再嚟來
咸史逹斯 入球大----------W
利恩 ( 和 )-----------------W

人黑無話可說!89分% ...
今日心水左!明天見!:071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
1 Aug 又嚟過!:071:
浦和紅鑽(-1)和局
比錫逹斯(-1)主勝
貝爾格萊德紅星(-1)主勝
只係呢度比多場
哈馬比(大)
31 July
中1炒1:036:
卡素爾(+1)---------L
格拉斯歌流浪(-1)---------W
...
今日出左!希望大家嬴錢!:098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 05:05 PM 發表

今日我都算夠膽...tip廣島....預左賽前比人質疑架啦.....賽後中定炒??!!!!8:00咪知lor!
nevermind....買邊隊都好....希望大家贏多d!!!:098:
今日同兩brother有分岐!不過我一定支兩位!:036:

分身法?:036: :096:

sorry !真係令人感動!恭喜!:122: :097:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 09:39 PM 發表

你好野!!下次請你食山埃:096:

你就好野win左勁鑽:036:
你玩野!我買讓和!@#%&#!:046:
山埃!我成日食!毒我唔死!:071: :036:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 09:51 PM 發表

small:029: 敬送左比馬會仲林住一日win$400好過返工tim:026:
我都中伏!不過唔驚今晚仲有12場實羅得返!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆