上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
198  124.6k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
PONTI激戰情報中心

曼城 和和
希爾星堡 和

西維爾 勝
利斯菲體育會 和
睇了支持下!!利斯菲一齊贏吧!!:131:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-9-21 12:51 AM 發表

譚柏利1 - 0波爾多
AEK雅典1 - 0薩爾斯堡
:096:
睇了,不錯成績啊!!

跟你玩一玩魚夫!!:071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
Cecil 投注場次:
歐洲足協盃
巴勒莫---客勝
阿積士---客勝
安玻里 對 蘇黎世---和波
周師兄,支持你啊!!:098: :098:

如果那天的場次同你心水唔同的話!:025:

就放棄玩那場啊!加油努力啊!!:023: :023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-9-21 10:57 PM 發表

今日心水出左!1我黑仔大家可以買我對家!:026:
幾場都唔同路!!不過我今晚主要玩半場主客和!!:025: :025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-21 11:54 PM 發表
好多謝各位支持:023:  原本...想抖下, 因為..真係好累, 之前我每日風雨不改咁post心水...眼見..睇既人多, 回帖支持比動力比我既人就少之又少...真係勁無心機架:026:
anyway...今晚...夜就夜左d...一於post我玩 ...
如果周師兄想休息下,都支持你的決定!!:025: :025: :023:

有周師兄在,盤路都好似易看小小!:035: :035:

希望你出帖都開心吧!!:036: :036:

好似sos兄咁,抖一排會精神點吧!:005: :005:

回覆 #1670 ponti 的帖子

荷華作客都玩!希望ponti兄贏多點吧!!:098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-23 06:43 PM 發表

德仔....尋日真係無乜心機出心水...其實...你都見...之前我日日出心水, 成績仲唔算差, 我就已經盡晒力post我心水, 而...眼見..每日查看我post既觀眾都算多, 但回個帖支持我既...就1雙手已經可以夠數(仲有找 ...
支持下周師兄先!!

無論中或不中!!:023: :023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
大家睇左唔回小心輸死:071:

清水心跳
大阪飛腳

奧芬巴克
精英隊:071:

紐卡素
阿士東維拉

車路士
保頓

基達菲
巴黎聖日耳門

馬德里體育會
熱拿亞

法林明高
國際體育會

...
早場中了的話會推下去明高!!支持下先!!:098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-23 07:44 PM 發表

巴甲...唔太熟...成日比d盤玩到! 不過..我覺得推去"明高"會有d危:030: <---信自己啦, 我多口咋:032:
我昨晚都玩一注戈亞斯半場主同一注同讓主,分兩注拖其他場次!!

我自已都有分析下盤路的!:025: :025:

雖然一定唔夠你和兄咁研究得多!

再多謝周師兄的回覆吧!!:023: :023:
其他我都出過主題,不過在其他版,不過回覆的人的人太小了!:028:

所以我都…希望以後都不要太介意回覆小吧!

起碼有冇用過心回覆,各位是知道的!!:025: :025:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3927598&extra=page%3D107%26amp%3Bfilter%3D31536000%26amp%3Bascdesc%3DASC

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-26 12:42 AM 發表

:036: 奧格斯堡贏緊2-0:096:
唔玩都支持下周師兄!!:098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆