上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
198  124.6k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 01:51 AM 發表

今曰你得唔得??
差2分鐘,趕不及買這場啊!譚記:043:
今日賽事都未開!:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 02:08 AM 發表

如要番工末必禁準:097:
ponti兄這幾天用馬會$來過日子,沒有番工?:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 02:22 AM 發表

armarm 炒左老板魷魚,,:096:
咁威!ponti兄有好多彈藥吧!:023:
講兩講都很累了!
都是訓先!:028:
哥登堡我要大啊!入啊!

帕拉拿[+1]支持!雖然開了波!
趕不及買!全場和啊!:028:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-2 10:11 AM 發表

帕拉尼恩斯?????

:028: :028:
開波前我覺得帕拉拿!
現在我買了哥連那場和波!:044: :044: :046: :046: :046:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-8-2 10:34 AM 發表

2:2~~~!!!!:098: :098:  
洗沒有過關,只有單頭!14倍都不錯吧!:071:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-2 08:32 AM 發表
買一場輸一場...
今個月條數唔夠供....
一早問人借幾舊水好過...

而家供又冇錢供...
仲要再輸凸,差幾舊變再差幾千...

我真係賭得好錯...
但係一邊禁講,一邊又仲係禁玩...

呀~~好恐怖呀"&q ...
都是不要這樣好了!希希!
我不希望你成為第二個Office boy!
睇下職業賭徒兄的自傳!http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=2927507&extra=page%3D1&page=48
驚醒下自已,再調節下自已的賭波方式!:025:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-3 06:43 AM 發表
早晨:028:
早晨!小希,就開波了!:025:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-3 12:01 PM 發表

真係怕左你,,成曰買大細,,利記出就大,,唔出就細,,但友賽你估到咩!!

相反,,你講波圖/飛記全係賣人搵食,,所以實出力表現,,一個比車仔睇中,,叫摩連奴到冬季轉會市場買埋,,到時D隊員升價十倍!!!禁你話搏 ...
利記個場分分鐘2-0就收工!利記主力都驚傷!:028:
第三週聯賽就對車仔!
我睇巴克萊場波!利記球員下下都唔去的,樸茅就下下去搶!你話利記會不會在友誼賽博盡?:023:

路過又支持下!什麼都未看?:098: :098:
初步看要斯特拉斯堡,好似好多人要!
不過馬賽落飛!:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆