上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
198  124.6k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-7 09:30 PM 發表

thanks johnny
BEN條友仔係個個post都打符號的!?
都唔知佢想點?:028:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-7 09:06 PM 發表

loxx陪我好喇:032: :032:
出多場
希爾星堡
照舊當指引:097:
各位巴打win win
這場想買盤!今晚好似無什麼有把握的比賽!
我暫時想加注格流細

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-7 09:43 PM 發表

算啦...邊d係有心既兄弟, 邊d係有心既回post, 我相信唔只我, 大把兄弟都會一睇就知! 唔講呢d啦啦隊

jjChui兄, 今晚你有無心水同大家分享? post下啦
今晚都好似場場話穩陣!?但係睇落又似唔係!初步想加注格流
已買了這條!
過關
2X1
入球大細
半場主客和
星期二 6 薛達 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
細 [2.5 球] @ 1.83
星期二 1 橫濱水手 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
和 @ 2.80
:025:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 03:43 AM 發表

87":098: :098:
想買主和的!睡著了唔記得買!:043:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-8 03:48 AM 發表

Chui兄好快拎番:023:
多謝先!老炸!好在!
過關 入球大細
3X1
星期二 3 馬模 (主) 對 希爾星堡 (客)
細 [2.5 球] @ 1.72
星期二 4 耶路撒冷比達 (主) 對 哥本哈根 (客)
細 [2.5 球] @ 1.62
星期二 6 薛達 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
細 [2.5 球] @ 1.83      :023:

頂住啊!

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 04:00 AM 發表

:071: 保住一關,,無禁傷
恭喜!恭喜!:131:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 04:03 AM 發表
Sleep ByeBYe All
Bye Goodnight!:023:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-8 04:12 AM 發表

更新…恭喜全中:041: :036:
去zzz…88:096: :096:
Me Too!886 lo!:096: :096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
8 Aug 我今分析在此
http://forum9.188channel.com/viewthr ... age%3D1#pid66161240
高士路(主勝)
青年人(平手主勝)
費古倫斯(0/+0.5)客勝  
帕拉尼恩斯(0/-0.5)主勝   ...
巴甲今日的對碰反而唔想玩!
只係想買戈亞斯!:098: :098:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-8 06:59 PM 發表

post"
兩場都支持!!:098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆