上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
198  124.6k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-31 11:44 PM 發表
支持下大家!:098: :098:
特別周師兄!周師兄我好多時睇了都不支持!!:023: :023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
2 Sep
今日出又嚟過呀!:071:
芬洛(+1)主勝
維迪斯(主勝)
阿仙奴(-1)和局
羅馬(-1)主勝
車路士(客勝)
拜仁慕尼黑(客勝)
http://forum9.188channel.com/viewthr ... 2&page=1&ex ...
維迪斯(主勝)
可能重注,再睇清楚一點飛數!!:025: :025: :071:

回覆 #2 ponti 的帖子

拜仁慕尼黑[-1]
朗斯
基達菲
華倫西亞
Support!!其實唔要的心水好似還准!!:071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
Cecil 投注場次:
德國乙組聯賽
緬恩斯  

意大利甲組聯賽
巴勒莫  
森多利亞 ...
哥連泰斯 [0 / +0.5]
好似好博!睇一睇清楚支持!如果買埋的話可以再試埋半主!:023: :023:

高士路Support!!:071:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-9-7 01:19 AM 發表
保地花高 入球大
美國芝華士 1:0
希希,花高入球大支持你啊!!:023: :023:

祝各位贏吧!我都同Lok同路要日本下盤!!:023: :023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-11 09:54 PM 發表

完美國女子(中) 22 北韓女子0-0
完英格蘭女子(中) 22 日本女子0-0

BINGO:098: :098: :098: :036: :036: :036: :096: :096: :096: :071: :071: :071:
周師兄好野!!好在我臨買時睇到周師兄的post!所以買了!!:036: :036: :071: :071:
373111-SEP-2007
16:51
過關
2X1
入球大細
主客和
星期二 1 美國女足 (主) 對 北韓女足 (客)
大 [2.5 球] @ 1.35
星期二 2 澳洲 (主) 對 阿根廷 (客)
客 @ 1.53 $

$

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
PONTI激戰情報中心
烏拉圭
土耳其win

捷克win
烏克蘭
支持烏圭!:023:

咁我買唔買意大利好??:030: :030:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-14 07:46 PM 發表
雖然我post心水...時好時壞, 但之前都一日中好多場...仍然一直都唔多見太多人支持, 唯有當做下記錄啦! :025:

今日又整4場試下得唔得先:096:
支持下塞圖巴爾!!:023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆