上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
110  124.7k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-21 03:01 AM 發表

我...只係好彩  多謝有心聽又有心回帖既brother先:131:
其實呢排一路都無乜心機post心水, 因為...真係眼見睇既觀眾就多, 回帖支持既brother弟就少, 開始無晒動力:023:

anyway....sze ...
兄弟係實料:098: ... 梗大把人撐架 !!:036:  我訓先喇 , 聽朝出早show !! 記得PM我哦 !!:071: :097:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-9-21 03:08 AM 發表

無所謂啦!!

我地呢堆係業餘:096:
我既慣用詞哦 ..:071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-21 03:38 AM 發表
追擊下馬會先...今晚一於打爆馬會..加推一場......
費利拿 vs 阿爾克馬爾<---呢場推.....主勝 :025:

希望大家比多少少動力我:026: ....真係有d累:035:
實撐兄弟 !! :098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-21 03:44 AM 發表

thanks szeto:131:  你聽朝有早show wor, 唔同你傾啦, 快d瞓啦, good night:131:
o.k啦..真係要zzz啦 !! 贏多D , 幫我報仇 !!:096: :098:

馬德里體育會 2 - 0  :098: :098:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-9-24 02:32 AM 發表
馬德里體育會 2 - 0  :098: :098:  
馬德里體育會 3 - 0  :098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-25 10:26 PM 發表

雖然...賽前有報導話...阿仙奴會出d二線兵, 但...好明顯...阿仙奴係想...無論超聯或者盃賽, 都想染指!
我一早已買左阿仙奴win:096:
CC on msn !! :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-25 10:26 PM 發表

雖然...賽前有報導話...阿仙奴會出d二線兵, 但...好明顯...阿仙奴係想...無論超聯或者盃賽, 都想染指!
我一早已買左阿仙奴win:096:
呢場CC收硬$$$啦 , 因為呢場又做你對家 ...( 做親你對家都冇乜好下場 ):096: :071:

我都行過黎撐下場先....:071: :036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-10-1 01:13 AM 發表

推返上去先!:023:
全力..撐 Johnnykck兄 全紅 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆