上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.6k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
Cecil 投注場次:
英格蘭聯賽盃
黑池 對 哈特斯菲爾德 入球大

歐洲聯賽冠軍盃
格拉斯哥流浪[-1] 和
賓菲加[-1] win

英格蘭超級聯賽
熱刺[-1] win
今日出既心水比較博! 相信又會同大部份brother打對台:025: :096:

引用:
原帖由 wfb 於 2007-8-15 08:46 AM 發表
:036: :098: 請周師兄留意,小希的post轉往page 2. no.17 , thx!!
Cecil + Ponti & 好友每日心水分享, 交流及討論區
Cecil心水於..........page.3 / #35
Ponti心水於..........page.1 / #2
路過的慘人心水於..........page.1 / #3
johnnykck心水於..........page.1 / #6

michaeljaw心水於..........page.2 / #16
雲禦風行~泰心水於..........page.2 / #18
cpl2210心水於..........page.2 / #22
Szeto心水&記錄於..........page.2 / #29
乂靈魂旋律乂心水於......page.37 / #550
雪白之葬。希心水於......page.2 / #17
123lok心水於..........page.39 / #571
賭神龍心水於...page.61 / #901
革離心水於..........page.44 / #650
sichow心水於..........page.40 / #600
邪童標心水於..........page.54 / #810
terryhh心水於..........page.59 / #883

歡迎任何uwants既兄弟一齊入黎討論及提供大家投注既心水!

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
Cecil 投注場次:
日本職業聯賽
FC 橫濱 [0]
浦和紅鑽 [0 / +0.5]
柏雷素爾 [0 / -0.5]
清水心跳 [0 / -0.5]

歐洲聯賽冠軍盃
譚柏利 [0 / +0.5]
蘇黎世 [0 / -0.5]

法國甲組聯賽
歐塞爾 [0 / +0.5]

英格蘭超級聯賽
伯明翰 [0 / -0.5]
富咸 [0 / -0.5]
早場日職睇怕又同好多兄弟打對台! :025:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-15 04:59 PM 發表

我都唔信飛腳....
不過我小注搏細波咋...
入球細...有機wor!
預祝小希..贏多d:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-15 04:57 PM 發表
Cecil 投注場次:
日本職業聯賽
FC 橫濱 [0] <-------------lost
浦和紅鑽 [0 / +0.5] <---------win
柏雷素爾 [0 / -0.5] <----------win
清水心跳 [0 / -0.5] <----------win
早場日職睇怕又同好多兄弟打對台! :025:
FC橫濱0 - 2甲府風林0-1

大阪飛腳0 - 1浦和紅鑽0-0
柏雷素爾2 - 0廣島三箭1-0
大分三神3 - 4清水心跳2-2
推4中3 ....算唔錯:098: :098: :098:

我又想同其他brother打對台tim:122:
富明尼斯 [0 / -0.5]<<----大家比下意見!

(p.s. 我未作實...仲唸緊, 50 / 50 啦):025:

其實仲有一場...洛達咸 對 錫周三,
出面吹行晒...洛達咸 [+1]穩....但我睇黎睇去都覺得...錫周三win似好多wor!
大家又比下意見:023:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-16 01:28 PM 發表

作客黎講,出面d盤都唔怪,算幾有信心...
不過我唔敢要住...

如果周師兄最後決定要呢兩注,我陪你一齊反反反~~
夜d睇下點先決定! anyway! thanks 小希:131:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-16 01:24 PM 發表

中立場?
周師兄打對台既意思係覺得大家多數唔信上盤?
不過而家睇,如果要玩呢場,我要上盤@@"
係...我發覺出面(唔止uwants)暫時見到好多兄弟偏向下盤法林明高 [0 / +0.5] ,我反而睇唔明點解會睇好法林明高 [0 / +0.5] ??? 都係睇定d先:097:

引用:
原帖由 19830101 於 2007-8-16 01:27 PM 發表

有機和
愚見:122:
我就係覺得太多人睇好和, 反而唔太信!! 有咩理據會覺得係和呢?
兩隊...對賽成績 - 洛達咸 2勝 1和 1負 , 其實數據上...買洛達咸[+1]著數到暈! 咁..會唔會真係咁簡單呢?:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆