上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 06:52 PM 發表
樓主你好,我幾經辛苦賺了100分回來,想問一下今晚有什么必勝貼士,小弟會奉上100分,完場收銀後定必回來還神:023:
標兄, 你係想問ponti? 不如將個100分比我啦!
我有必勝貼士wor:096:  你係咪真係想知先?:071:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 07:15 PM 發表

我果100分有血有汗架,唔好呃我喎:026:
一定必勝啦:096:  睇你會唔會信寶藥黨:071:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-7-29 05:43 AM 發表
7月30日

咸史泰斯------------細波

卡爾馬---------------大大波

利恩要臨開波睇,讓半球係超盤,因為佢比客隊食住,但澳彩比1.95水好似高左D

michael兄...多謝你提供今晚心水比大家! :036: :036: :036:

大家齊齊贏多d啦:098: :098: :098:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 07:46 PM 發表
嘅然你比左必勝貼士我, 見到你話揾工,睇下啱唔啱你??:096:
標兄...我唔洗揾工, 但我有必勝貼士, 你想要? 算啦, 見係你...free of charge啦....
必勝貼士有幾個, 你想要邊個?
1. 快d落街去7仔, ok 或者報紙檔....大大聲同佢地講...要一份聽日既報紙(任何一份都得)睇波經版搵賽果啦!
2. 用電話投注打去買波個陣....大大聲同佢講....買今晚贏個隊啦!
3. 最後一個必勝貼士.....不賭便是贏<----呢個最實際! :096:

必勝貼士我就free of charge比左你啦, 我唔介意你同人分享架, 標兄...你又有咩好野益下大家先?:071:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-30 10:15 PM 發表
利恩 加爾斯 卡爾馬:026:
今晚點解好似全世界都係咁揀既??  有d唔係咁好既感覺tim!!!
我都係一陣先決定!!!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-30 10:15 PM 發表
利恩 加爾斯 卡爾馬:026:
利恩 <---我有d懷疑90min.係咪會贏? 都係信利恩半場贏算啦
加爾斯+1<---我應該都會要
卡爾馬<---我未必會買, 其實最主要係...我唔太喜歡買d低過1.6倍既波!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-30 11:16 PM 發表
:023: 卡爾馬買左主主:023:
我始終覺得...加費萊未必會廢到一面倒!!!
小希...你買左就唔好唸太多....我自己就無興趣買呢場波, 你當我吹水好啦!
我講咁多...只係自己睇唔明, 所以我先唔買咋!:032:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:06 AM 發表
Cecil + Ponti &好友心水討論區
30 July..今日唔係太想買,不過會試下...咸史泰斯半場和
                                                                 利恩半場贏
Try try 先 :097:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
今日再嚟來
咸史逹斯 入球大
利恩 ( 和 )
我都話唔太信" 燈 "呢樣野啦:034: , johnny兄...我無撐錯你..繼續比心機出心水:098:
引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-7-29 05:43 AM 發表
7月30日
周師兄 ,本人心水:
咸史泰斯------------細波
卡爾馬---------------大大波  
michael兄....當回饋返比ms lor, 今日再努力呀:025:
引用:
原帖由 stanleywong1027 於 2007-7-30 10:44 PM 發表
我咸屎 , 加雙費 :071:
中1 炒1....繼續努力!:034:
引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-30 11:16 PM 發表
:023: 卡爾馬買左主主:023:
我之前都講...我始終覺得...加費萊未必會廢到一面倒!!!

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-7-31 09:56 PM 發表
亞洲盤 :
卡素爾+0.25 & ( 2.5   ) 入球細 :023:
愛華頓 0.0    & ( 2.75 ) 入球細 :023:
szeto兄...我撐你...比d心機呀:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆