上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.5k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-31 11:36 PM 發表
譚記起飛:071:
唔知是喜還是悲:026:

唔旭就仲有信心:096:
最衰無讓球盤開:046: 如果唔係...大注買譚記:122:
ponti師兄...我細注買左入球雙:071:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:08 AM 發表
好有信心,,下半場無波入:096:
點解會有信心下半場無波入?? 咁...咪要上半場...
譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基

:096: :096:
90'譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基

:071: :071: :071:

以上賽果...係我地最想見到!  呢刻...仲未係架, 大家唔好當係真先...希望一陣成真啦:122:

18'譚柏利1 - 0索菲亞利夫斯基
一球啦...yeah:036:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 12:34 AM 發表

入黎支持你地兩個~:036:
預祝ponti兄先中一場呀
路路...你偏心:032:  都唔支持我:029:
都唔見你支持我d心水:043:   :096:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 12:47 AM 發表

因為未開波姐~哈哈
咁我下次出頭場心水先得:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:47 AM 發表
你樓主大人:097: ,,邊個唔支持你,,我幫你彈巨JJ:096:
:096: 呢期興玩彈JJ,我見投資區玩埋切JJ呀:071:

引用:
原帖由 sos~999 於 2007-8-1 12:49 AM 發表
支持多位巴打~~~
sos兄...仲咩唔入黎出心水同大家分享? (講下笑咋)
多謝你支持我地一班老中青黨員:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-8-1 12:52 AM 發表
咁!使唔使做標本架:044:
你驚比人切JJ????:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-8-1 12:56 AM 發表
係呀:027:
驚人眼紅:026:
既然係咁....咁最多切你JJ頭一吋算啦...留返尾段比你啦:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 01:01 AM 發表
今晚三個哥,,有邊個哥哥,,攪唔掂呢??

如:格拉斯哥哥攪唔掂就死得人多:023:

舉例:大家討論一下吧!!:034:
我就咁唸....哥登堡 -1wn, 哥本哈根 對 耶路撒冷比達...半場和,全場贏, 格拉斯哥流浪....相信都-1win
即係3個哥哥都跑出:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆