上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-3 08:14 AM 發表

good morning everybody ! 中左頭兩場!:071: :098:
希望後三場中埋!:096:
我都覺得好大機會中晒五場:036:

引用:
原帖由 革離 於 2007-8-2 08:45 PM 發表
阿仙奴半場和(夠膽就跟):096: :096:  
革離 兄..:036: :036: :036:

新英倫革命...大波波:098: :098: :098:

完場賽果:
新英倫革命.......大波波   :098:
聖保羅 2 - 1 青年隊 <<-----  :096:
費古倫斯 win  :071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-3 08:27 AM 發表

周師兄多謝你金口支持!:071:
O no 草命入波!:030:
唔緊要啦....中到4關都好勁:036: :036: :036:
支持下johnny兄先

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-3 08:30 AM 發表
今朝唔係你死,,就我返唔到屋企:096:
其實我都買左新英倫革命win...不過見自己之前兩日tip乜死乜...所以............:032:
johnny兄, 比你中4關, 讓呢場...新英倫革命比我中..ok?:122:

引用:
原帖由 19830101 於 2007-8-3 08:32 AM 發表

差不多同路:036:
1983.....你買左咩? 一齊打下氣呢:071:

嘩....各位...尋日5場波...全部開半場和:030:
唔知有無兄弟中到應一應?係就肥lor:085:

90'新英倫革命2 - 0肯薩斯巫師

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 08:58 AM 發表

:043:
唔好:043: ....今晚贏返...我撐你..ok?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆