上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.6k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-14 01:42 PM 發表

535814-MAR-2008
13:36 過關
3X4
讓球
主客和
讓球
星期五 2 柏達邦 (主) 對 亞琛 (客)
主  @ 2.11
星期五 3 韋恩 (主) 對 凱沙羅頓 (客)
主 @ 2.00
星期五 5 格羅寧根 (主) 對 海倫芬 (客)
客  ...
柏達邦唔同路:028: :028:

其他都會要 ....win more

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-14 01:43 PM 發表

柏達邦唔同路:028: :028:

其他都會要 ....win more
柏達邦....我覺得好似會和波...但唔知等唔等到轉盤受讓...所以照買<----因為今晚有function要出街玩, 唔理啦....博柏達邦贏Q埋啦:096: :096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-14 01:47 PM 發表

柏達邦....我覺得好似會和波...但唔知等唔等到轉盤受讓...所以照買<----因為今晚有function要出街玩, 唔理啦....博柏達邦贏Q埋啦:096: :096:
亞盤做緊平半均水....

馬會似緊盤唔轉:025:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-14 01:50 PM 發表

亞盤做緊平半均水....

馬會似緊盤唔轉:025:
轉盤有機.....原來落到76水:028: :028:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-14 01:51 PM 發表

轉盤有機.....原來落到76水:028: :028:
如果亞琛轉盤讓平半....仲似贏唔到 :122: (估下咋)

13 Mar 今晚心水2x1, 又輸左:025:
格拉斯哥流浪(+1)客@2.50---L1:0

士砵亭(-1)主@2.70---L1:0

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-14 01:58 PM 發表

如果亞琛轉盤讓平半....仲似贏唔到 :122: (估下咋)
亞琛係差 但係主隊 同佢真係55波....

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

14/03/2008
柏達邦 [0] @2.11
韋恩 win @2.00
海倫芬 [0] @1.92

15/03/2008
大分三神 [0 / -0.5] @2.08
大阪飛腳 [0 / -0.5] @1.85
清水心跳 [0 / -0.5] @1.98

睇左就算. :025:  ...當我分享又好....當我吹水做燈都得...WELCOME  :071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

14/03/2008
柏達邦  @2.11
韋恩 win @2.00
海倫芬  @1.92

15/03/2008
大分三神  @2.08
大阪飛腳  @1.85
清水心跳  @1.98

其實...點分析, 點拆局, 點買都. ...
支持周師兄!:071: :098:

回覆 #4820 cecilchao 的帖子

星期五 2 柏達邦 (主) 對 亞琛 (客)
呢埸有難度 站在大注賭仔立場,要避,站在小賭當食串魚旦立場,點買都得:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆