上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.4k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 11:20 PM 發表

:036: 帕爾馬追和啦:096:

62http://score.190bp.com/images/lsg.gif利禾奴(主) 1平手1 帕爾馬1-0
:096: 勁:097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 04:51 PM 發表

日職開league兩星期....我成績都算有交代啦卦:025:
近來無睇日職,,走寶了:044:

樓主全中啊:023: :023: 岩岩先入黎睇到,跟唔到:043:

果2場西甲跟你玩下先~~~:098:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-16 11:25 PM 發表

近來無睇日職,,走寶了:044:
ponti師兄:023:

愛斯賓奴 轉左平盤  係咪一樣要主 ??

引用:
原帖由 son 於 2008-3-16 11:35 PM 發表
愛斯賓奴 轉左平盤  係咪一樣要主 ??
我自己就唔太擔心轉左盤.....如果大家對轉左盤而擔心....其實可以唸下買細d又或者唸另外場次啦...無謂買波買到自己驚住咁買啦

Cecil ---我的心水投注記錄:

16/03/2008

京都不死鳥 [0 / -0.5] @1.95 ..........win
鹿島鹿角win @1.75 ..........win
帕爾馬 [0 / +0.5]  @1.72 ..........win half
里賈納 [0 / -0.5] @1.92 ..........win

愛斯賓奴 [0 / -0.5] @1.97
華拉度列 [0 / -0.5] @1.90

:071: :071: :071: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 11:56 PM 發表
Cecil ---我的心水投注記錄:

16/03/2008
京都不死鳥  @1.95 ..........win
鹿島鹿角win @1.75 ..........win
帕爾馬   @1.72 ..........win half
里賈納  @1.92 ..........win
愛斯賓奴  @1.97
華拉度 ...
恭喜周師兄祝你嬴埋兩場!ponti兄周師兄!去訓呀!無眼睇!good night!:028:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 11:26 PM 發表

ponti師兄:023:
周師兄:023:係日職專手:027: 專溝[架]妹:122:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-16 10:45 PM 發表
人逢喜事:041: 係唔同啲:071:

乜野事,,係咪周師兄結婚:023: :023: :023: .......

我買左新相機,,洗唔冼搵人影相:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆