上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.5k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 12:14 AM 發表

點解會有信心下半場無波入?? 咁...咪要上半場...譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:096: :096:
90'完譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:071: :071: :071:

以上賽果...係我地最想見到!  呢刻...仲未係架, 大家唔好 ...
:071:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:15 AM 發表
譚柏利 1 - 0 索菲亞利夫斯基    :071:
:098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 12:14 AM 發表

點解會有信心下半場無波入?? 咁...咪要上半場...譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:096: :096:
90'完譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:071: :071: :071:

以上賽果...係我地最想見到!  呢刻...仲未係架, 大家唔好 ...
應該2-0/2-0:097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 12:16 AM 發表
18'上譚柏利1 - 0索菲亞利夫斯基一球啦...yeah:036:
咁快入波!
好事!:036:

YEAH !!! 譚伯 1-0 !!!!!!

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 00:15 發表
譚柏利 1 - 0 索菲亞利夫斯基    :071:
岩岩返黎買得切 主+0.5 多謝:071:
點解下半場冇波入禁有信心@@"
補個細玩下得唔得:023: (2.5/3)

ps:我都買得切~我都happy,哈哈~

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:17 AM 發表

應該2-0/2-0:097:
多謝ponti 兄~
真係月黎月尊重你~
好朋友~:098:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 12:19 AM 發表

岩岩返黎買得切 主+0.5 多謝:071:
點解下半場冇波入禁有信心@@"
補個細玩下得唔得:023: (2.5/3)
吉伯利,,要留力過幾曰的磅手大戰,,

果D司機,,打唔慣落雨Ball,,人地下半場九一聯防,,立即無曬計,,

我呢幾日坐響到曰曰度,,唔好差好遠,,最怕葉子眉唧:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:24 AM 發表

吉伯利,,要留力過幾曰的磅手大戰,,

果D司機,,打唔慣落雨Ball,,人地下半場九一聯防,,立即無曬計,,

我呢幾日坐響到曰曰度,,唔好差好遠,,最怕葉子眉唧:096: :096: :096:
葉子眉...大波波~
:131:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 12:25 AM 發表

葉子眉...大波波~
:131:
sorry !!:097: 係假波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆