上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.4k

回覆 #4879 cecilchao 的帖子

我等你.呀.唉..我念住唔大大波 1.7 同 鹿島鹿角 w 1.75 大大波會好D點知..:043: :043:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 04:58 PM 發表

今晚贏返:036:
今晚等你 :098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 04:51 PM 發表

Cecil ---我的心水投注記錄:

16/03/2008
京都不死鳥 [0 / -0.5] @1.95 ..........win
鹿島鹿角win @1.75 ..........win

15/03/2008
大分三神 [0 / -0.5] @2.08 ..........win
大阪飛腳 [0 / -0.5] @1.85 ..........lost
清水心跳 [0 / -0.5] @1.98 ..........win

09/03/2008
柏雷素爾 [0 / -0.5] @2.16 ..........win
大宮松鼠 [0] @2.02 ..........win

08/03/2008
神戶勝利船 [0 / +0.5] @1.96 ..........win half
橫濱水手 [0] @1.97 ..........win
J League....我水準算對得住我既兄弟 :025:

回覆 #4883 cecilchao 的帖子

日本波好利你:041:

16 Mar 簡單d 玩條3x4:036:
愛華頓(0/+0.5)客@1.84

維拉利爾 主@1.70
波爾多 主@1.53

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-16 05:31 PM 發表
日本波好利你:041:
有睇開我心水既兄弟都知....我日本波水準算強:034: :034: :034:
其他賽事心水就......都係出面其他兄弟強好多:025: :025: :025:

回覆 #4886 cecilchao 的帖子

試吓再勝多+鼓浪天風:071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-16 05:42 PM 發表
16 Mar 簡單d 玩條3x4:036:
愛華頓(0/+0.5)客@1.84
維拉利爾 主@1.70
波爾多 主@1.53
我仲未刨...不過初睇都似樣wor! 支持下我d兄弟心水先得 :036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 05:44 PM 發表

有睇開我心水既兄弟都知....我日本波水準算強:034: :034: :034:
其他賽事心水就......都係出面其他兄弟強好多:025: :025: :025:
周師兄一向插死日本仔!勁呀!:036: :131: :096: :071: :098:

回覆 #4887 玉樹臨風 的帖子

再勝多...14檔....好似麻麻地wor:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆