上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.4k

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 07:15 PM 發表

我果100分有血有汗架,唔好呃我喎:026:
一定必勝啦:096:  睇你會唔會信寶藥黨:071:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-7-29 05:43 AM 發表
7月30日

咸史泰斯------------細波

卡爾馬---------------大大波

利恩要臨開波睇,讓半球係超盤,因為佢比客隊食住,但澳彩比1.95水好似高左D

michael兄...多謝你提供今晚心水比大家! :036: :036: :036:

大家齊齊贏多d啦:098: :098: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-30 07:18 PM 發表

一定必勝啦:096:  睇你會唔會信寶藥黨:071:
100分頭100秒咸史達斯 對 加爾斯:096: 一定和:071:

引用:
原帖由 賭神龍 於 2007-7-30 07:05 PM 發表
一定支持~~ :036:
我老黨員:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-30 07:27 PM 發表

100分頭100秒咸史達斯 對 ?img src="images/smilies/2006/titter.gif" smilieid="113" border="0" alt="" /> 一定和:071:
嘅然你比左必勝貼士我, 見到你話揾工,睇下啱唔啱你??:096: http://www.uwants.net/viewthread.php?tid=4411905&page=1#pid66897628

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 07:46 PM 發表
嘅然你比左必勝貼士我, 見到你話揾工,睇下啱唔啱你??:096:
標兄...我唔洗揾工, 但我有必勝貼士, 你想要? 算啦, 見係你...free of charge啦....
必勝貼士有幾個, 你想要邊個?
1. 快d落街去7仔, ok 或者報紙檔....大大聲同佢地講...要一份聽日既報紙(任何一份都得)睇波經版搵賽果啦!
2. 用電話投注打去買波個陣....大大聲同佢講....買今晚贏個隊啦!
3. 最後一個必勝貼士.....不賭便是贏<----呢個最實際! :096:

必勝貼士我就free of charge比左你啦, 我唔介意你同人分享架, 標兄...你又有咩好野益下大家先?:071:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 07:46 PM 發表

嘅然你比左必勝貼士我, 見到你話揾工,睇下啱唔啱你??:096: http://www.uwants.net/viewthread ... ;page=1#pid66897628
我就唔做勒,,不如你做吧!!

彈JJ一百下,,有無九折:096: ($2x100x0.9=$180):096: 就快笑死

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-30 08:09 PM 發表

我就唔做勒,,不如你做吧!!

彈JJ一百下,,有無九折:096: ($2x100x0.9=$180):096: 就快笑死
我唔使揾工麻 見到有好嘢梗係益下兄弟:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-30 08:05 PM 發表

標兄...我唔洗揾工, 但我有必勝貼士, 你想要? 算啦, 見係你...free of charge啦....
必勝貼士有幾個, 你想要邊個?
1. 快d落街去7仔, ok 或者報紙檔....大大聲同佢地講...要一份聽日既報紙(任何一份都得) ...
我嘅必勝貼士就係:買我對家:025:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 08:29 PM 發表

我嘅必勝貼士就係:買我對家:025:
:071: 標兄,睇你回文時啱啱食緊飯,一按你條超連結當堂噴到成個mon都係飯:096: ,你快d賠番個mon比我:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆