[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
12  124.5k

我右玩!!!

金晚要亞積士主win:025:

浦和紅鑽-1 x 保地fa高-1  --------

穩既就浦和紅鑽x 保地 大波波-------

yo~oo~~
o個面5000啦過黎!!!""

弟1個:098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 03:53 PM 發表

你意思係問...點解會覺得浦和紅鑽 贏唔到?  我只係覺得今季既浦和紅鑽真係比上季差左...由其係入球能力方面, 而對手...廣島三箭作客既入球同失球數據上都表現得好過係主場tim! 廣島三箭....唔係真係咁廢呀??? ...
廣島三箭有時都會爆下冷

不過紅鑽d 票 都幾熱下,應該可以順利win

往興仲要win哂..

雖然頭場唔同路,不過都支持下:122:

0比0:044:

三箭:044:  0-1

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 07:47 PM 發表

:096: maybe 1-1 till end:028:
我場場都搵左佢黎串:044:

姐係右要買過:032:

串就win only~~

66分鐘 1比1:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 07:51 PM 發表

:044: danger danger
u bet win or -1 win???
25mins left,maybe 2:1 ga
我不嬲對 1.4幾賠 o個d都覺得好easy死..

挪威波 開親1.4幾都唔買

金日買j-l 比佢嚇親:044:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 07:53 PM 發表

:023: maybe 2:1 ga
but i think this is "fake ball" 1:1 draw la:097:  
kill all home win and big:029:
日本妹都係玩唔過:030:

等英超o個d出番黎先算:032:

不過o個時我唔知仲有無命玩:044:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 08:10 PM 發表

Congratulation~:036:
有無5比2 同主奇他:044:

我買小左條5比1

前往最後回覆