上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
94  124.5k

:035: :034: :032: :131: :030: :029: :028: :027: :026: :023: :025: :122: :092: :046: :044: :043: :041: :036: :086: :071: :098: :097: :096: 睡覺前入來霸位

8/10
(1)首選主客和艾夫斯堡勝1.75倍/半場主客和艾夫斯堡勝2.45倍/入球大細艾夫斯堡大1.8倍

(2)亞琛入球大1.8倍 冷選亞琛讓球主勝2.1倍(在和望贏)

祝大家贏多點:071: :027: :098: :041:

:096:  

支持支持

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-9-18 01:37 PM 發表

心水出左!
好X痛!:073:
快d去睇醫生兼好好休息一下,然後訓醒去馬會收錢:071: :098:

我又入來支持下先,祝今日大家羸多點

:036: 支持一下先:036:贏多d:071:

支持有兩場同路,不過我直選銀河win:071: :096: 毛師必不勝:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-9-29 12:26 AM 發表
我都出左:071:
哈化同路,應該等收錢吧:071: 好眼訓,要睡了,贏多d:027:

支持C兄先~名古仔主勝直要:071: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-29 12:29 PM 發表
名古屋八鯨 1-0 柏雷素爾 :096: :096: :096:
入多幾粒,我只買主勝咋:071: :071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-29 12:23 PM 發表

兄弟...我眼見唔少兄弟經常專買d名牌球隊or 1.2~1.5賠率既波...但又經常都斷關輸埋, 佢地既理論係...強隊穩陣wor, 我就不敢恭維啦!
打個比喻...比你中到1.4~1.5賠率既波, 你會單場買幾多? 100? 1000? 定10 ...
我都講過一樣野就係值博率,起碼有1.7或以上先好博,值博率,所以我好多時都唔出熱野,講真冇番咁上下博來都冇用,俾你贏幾多次先夠輸一之,長期戰爭一定要控制注碼及倍率方有機會贏錢~

祝各位贏多點吧~C兄去旅行玩得開心點啦~:098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆