上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  124.5k

st paul 2-1

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-3 05:05 AM 發表
聖保羅  [+1]win

學東方報,,一人tip一飯,,就實中啦:071:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 09:25 AM 發表

一定有D好黑既人偷偷地買左,塔沈左
果個咪你自己囉:096:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 10:00 AM 發表

你無野下話:046:
你串先

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 10:06 AM 發表

你睇呢度
第一~~~0-0~~~係事實,,WIN左YOO下好正常,,
正等如你上次大波YOO哂,,大家都無出聲!!

第二~~~就算我自己輸,,我都會鄧人地嬴而開心...

P.S.如串,,大家串串,,好公平的,,如果你好客氣我都串你就我錯

例:johnnykck今朝我串左佢一句先,,就係我錯!!

如果自己串先,,比人串又唔比人串,,就唔公平!!

ok!!解釋完!!

我心水已Renewed!!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-3 10:10 AM 發表

唐卡?:030: 好我信你!:023:
你唔信我,,我的首關用小注額x大賠率,,

你知道我用追四囗路,,如下下用1.x的本很大,,:096:

DEL

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 10:25 AM 發表

如果你覺得自己岩咪得囉
做野要對得住自己,再者睇以上既POST,我一句都未話過你啵!
下次你贏波,,準你響到YOO下啦:096:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 10:33 AM 發表
算啦,都係輸錢發下勞SO
希望樓主贏多D啦:098:
上海申花都ok,,利記又錫身,,

上海人又要面,,所以ok

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 11:22 AM 發表

利記大唔大到??
真係怕左你,,成曰買大細,,利記出力就大,,唔出力就細,,但友賽你估到咩!!

相反,,你講波圖/飛記全係靠賣人搵食,,所以隊員實出全力表現,,一個唔該比車仔睇中,,叫摩連奴到冬季轉會市場買埋,,到時D隊員升價十倍!!!禁你話搏唔博!

大!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~但都係果句無必中的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆