上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
236  124.5k

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 00:15 發表
譚柏利 1 - 0 索菲亞利夫斯基    :071:
岩岩返黎買得切 主+0.5 多謝:071:
點解下半場冇波入禁有信心@@"
補個細玩下得唔得:023: (2.5/3)

ps:我都買得切~我都happy,哈哈~

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 00:24 發表

吉伯利,,要留力過幾曰的磅手大戰,,

果D司機,,打唔慣落雨Ball,,人地下半場九一聯防,,立即無曬計,,

我呢幾日坐響到曰曰度,,唔好差好遠,,最怕葉子眉唧:096: :096: :096:
3q~補左2舊(2.5/3)小

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 00:27 發表

sorry !!:097: 係假波
hahahahaha!!

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 00:33 發表
卡素爾  <----馬膠落左兩格,,仲要底水,,

講得保守D,,有信心:097:
唔係講笑,我岩岩係7m睇緊呢場波= ="
正想羅意見,哈哈"

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007/8/1 00:36 發表

譚記有即埸買咩??
冇呀~我講緊卡素爾咋麻~....~

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007/8/1 00:40 發表

路路...你偏心:032:  都唔支持我:029:
都唔見你支持我d心水:043:   :096:
因為未開波姐~哈哈

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 01:01 發表
今晚三個哥,,有邊個哥哥,,攪唔掂呢??

如:格拉斯哥哥攪唔掂就死得人多:023:

舉例:大家討論一下吧!!:034:
我覺得哥登堡唔掂

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 01:16 發表

哥登堡half 和:096:
雖然我唔信上盤~不過呢場都幾易大波~

今天好累,明天又有事做...

買了...

哥本哈根
迪比辛尼
高雲地利
哥登堡 [大]
譚柏利 & [細]
格拉斯哥流浪
愛華頓

訓覺算數~同路又未訓既,嗌埋我個份@"@

周師兄快d整返注頭場~禁咪個個撐你先@@"

哈....i bet 浦和1:0/2:0 & 細~~:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆