[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
5  124.5k

8月7日

周師兄 ,Ponti兄本人心水:

2007年08月07日
22:38
O/0155090/00036154 x 5 1. 歐洲聯賽冠軍盃
索菲亞利夫斯基 對 譚柏利
2007年08月08日 01:30
亞洲讓球盤
譚柏利 +1.5
譚柏利 @ 1.81
- -$500.00-0/5
2. 瑞典超級聯賽
馬模 對 希爾星堡
2007年08月08日 02:00
亞洲讓球盤
馬模 -0.5
馬模 @ 1.97
- -
3. 歐洲聯賽冠軍盃
薛達 對 格拉斯哥流浪
2007年08月08日 02:05
亞洲讓球盤
格拉斯哥流浪 -0.5 / -1
格拉斯哥流浪 @ 1.69
- -
4. 瑞士超級聯賽
杜安 對 錫永
2007年08月08日 01:45
上/下盤
下盤 2.5 @ 1.7
-

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-30 08:29 PM 發表

我嘅必勝貼士就係:買我對家:025:
:071: 標兄,睇你回文時啱啱食緊飯,一按你條超連結當堂噴到成個mon都係飯:096: ,你快d賠番個mon比我:071:

[quote]原帖由 cecilchao 於 2007-7-31 09:05 AM 發表

我都話唔太信" 燈 "呢樣野啦:034: , johnny兄...我無撐錯你..繼續比心機出心水:098:

michael兄....當回饋返比ms lor, 今日再努力呀:025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 09:00 AM 發表

我個哥哥終於跑出:071: :071: :071:
嗚~~~我尋晚就係比你啊哥害死:029: (格拉斯哥)#16

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 05:47 PM 發表

比我....就買細! 乂靈魂旋律乂, 唔好盡信....我只係睇見個賠率大1.75(1.65now)...感覺怪怪地! (估1:1完場):122:
錯左唔好丙!:023:
今晚挑戰8關:025: :025: #16

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-7 09:43 PM 發表

算啦...邊d係有心既兄弟, 邊d係有心既回post, 我相信唔只我, 大把兄弟都會一睇就知! 唔講呢d啦啦隊

jjChui兄, 今晚你有無心水同大家分享? post下啦
8月7日出左,請周師兄同PONTI兄比下意見

前往最後回覆