上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.4k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 01:05 AM 發表

我就咁唸....哥登堡 -1wn, 哥本哈根 對 耶路撒冷比達...半場和,全場贏, 格拉斯哥流浪....相信都-1win
即係3個哥哥都跑出:097:
引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-1 01:14 AM 發表
三個都係就正:097:
支持周兄:041:
我個哥哥終於跑出:071: :071: :071:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-8-1 09:07 AM 發表
嗚~~~我尋晚就係比你啊哥害死:029: (格拉斯哥)#16
係wor....格拉斯哥開個入球上盤(大)...你咪:096:   唔緊要...今晚再繼續!!!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 12:48 PM 發表
周師兄快d整返注頭場~禁咪個個撐你先@@"

哈....i bet 浦和1:0/2:0 & 細~~:023:
唸緊...我有d懷疑浦和贏唔到!:030:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 12:55 PM 發表

唔係下化:044: .....已經落左注
咁早落注? 點解唔留意下d飛既變化先呀?:092:

唔緊要wor...我懷疑咋...可能我錯呢:097:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 01:03 PM 發表
我反而覺得中國未必贏到
中國呢場...大家有無留意...唔係平時隊國家隊, 係U23黎架!
另外....我覺得今晚D場次...好多都應該唔正路! <-----當我DOG UP好啦:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-29 02:13 AM 發表
31/7 愛華頓 [0]
       澳門開愛華頓讓平半

雲達受讓@1.6x 而不轉平手盤:028: 馬會沒有變動
       今仗或許和局收場
       正常的看 看不到愛華頓會負 所以正路依舊要愛華頓
       不過買愛華頓的話 建議買平手盤 降低風險
       而主客和 可以試試和
:036: :036: :036: 路路好野:098: :098: :098:

引用:
原帖由 faicheung 於 2007-7-29 02:35 AM 發表
我右玩!!!

浦和紅鑽-1 x 保地fa高-1

穩既就浦和紅鑽x 保地 大波波
多謝faicheung兄分享心水 :036:

引用:
原帖由 火燎原 於 2007-8-1 02:18 PM 發表

我覺得今場中國有機...上次中立場輸俾佢(好似係近南非高原)...今次四角賽專登邀請番佢...肯定想報仇
同埋客隊上次win今次馬會又咁好人客win咁好分....一係馬會又想屈我地d中國人錢,唔係中國都有機既:043:
老實講...如果係正式中國國家隊...我一定唔買<----相信好多人會鬧我(中國人都唔支持中國隊)...但, 中國國家隊真係...唉! 唔敢講落去!!!:032:
至於...今場,因為係U23(23歲以下), 睇法又有少少唔同, 始終...相信一班年青力壯既球員會....爭取表現為求入選國家隊而踢得比較賣力....
我都相信中國U23會贏, 1.48抵唔抵買就見仁見智啦!

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2007-8-1 02:24 PM 發表
c兄 覺得 浦和紅鑽 穩唔穩 ??因為無華盛頓及小野伸二:092:
發表於 2007-8-1 12:53 PM  資料 文集 短消息                                                                                                                                                            #236

QUOTE:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 12:48 PM 發表
周師兄快d整返注頭場~禁咪個個撐你先@@"

哈....i bet 浦和1:0/2:0 & 細~~:023:

唸緊...我有d懷疑浦和贏唔到!:030: <------我仲係覺得浦和贏唔到:027: (我知實有人笑緊我:027: )

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2007-8-1 03:32 PM 發表
點解呢:092:
你意思係問...點解會覺得浦和紅鑽 贏唔到?  我只係覺得今季既浦和紅鑽真係比上季差左...由其係入球能力方面, 而對手...廣島三箭作客既入球同失球數據上都表現得好過係主場tim! 廣島三箭....唔係真係咁廢呀???
兩隊對賽既往績....一面倒...浦和紅鑽食硬廣島三箭<---呢樣就係今場令我煩緊點買既問題!!!

基本上...我睇好和波或者博下入球雙先:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆