上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  124.4k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-31 11:55 PM 發表

最衰無讓球盤開:046: 如果唔係...大注買譚記:122:
ponti師兄...我細注買左入球雙:071:
2-0:096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-1 12:03 AM 發表

趕唔及買啊!:028:
多謝你的轉贈積分!
好有信心,,下半場無波入:096:

[1] 譚柏利 1 - 0 索菲亞利夫斯基 [1]   :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 12:14 AM 發表

點解會有信心下半場無波入?? 咁...咪要上半場...譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:096: :096:
90'完譚柏利2 - 0索菲亞利夫斯基
:071: :071: :071:

以上賽果...係我地最想見到!  呢刻...仲未係架, 大家唔好 ...
應該2-0/2-0:097:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 12:19 AM 發表

岩岩返黎買得切 主+0.5 多謝:071:
點解下半場冇波入禁有信心@@"
補個細玩下得唔得:023: (2.5/3)
吉伯利,,要留力過幾曰的磅手大戰,,

果D司機,,打唔慣落雨Ball,,人地下半場九一聯防,,立即無曬計,,

我呢幾日坐響到曰曰度,,唔好差好遠,,最怕葉子眉唧:096: :096: :096:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 12:25 AM 發表

葉子眉...大波波~
:131:
sorry !!:097: 係假波

卡素爾  [0/+0.5]<----馬膠落左兩格,,仲要底水,,

講得保守D,,有信心:097:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 12:35 AM 發表

ponti 兄,譚記會唔會和咖你覺得?
現時好難講,,偏細多,,

今場下半場譚記一定塭守,,

司机會等返主場炒炬仲世@@�,,

所以下場番轉買司機:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 12:40 AM 發表

路路...你偏心:032:  都唔支持我:029:
都唔見你支持我d心水:043:   :096:
你樓主大人:097: ,,邊個唔支持你,,我幫你彈巨JJ:096:

今晚三個哥,,有邊個哥哥,,攪唔掂呢??

如:格拉斯哥哥攪唔掂就死得人多:023:

舉例:大家討論一下吧!!:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆