上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
69  124.7k

保利大同ponti師兄同路~~
但比蘭倫斯同周師兄反左:029:

等我加入我的最愛先~~
引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-11 05:39 AM 發表
心水在:

ponti.uwants.com

:096:

主隊廢到爆炸:029:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-12 03:45 AM 發表

睇法甲直播...睇到激死左:046:

ponti,大家都中左熱刺:036:
我昨天幾驚燈到您~~
引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-12 12:28 PM 發表
安德列治
熱刺
費倫天拿
阿士東維拉<細>:023:

今晚我信鬼到無朋友

燒賣,暫時這場撐您wo,ponti師兄,唔好意思~~
引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-13 12:52 PM 發表

我咩都冇睇 係睇左個盤 超怪 超有問題囉
先買下盤:096:

祝周師兄今日又中~~~
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-13 12:57 PM 發表
我會買....雲達不來梅 win @2.30
睇下係咪又好似尋晚場...愛華頓咁先...富貴險中求:097: :096:

恭喜師兄~~
快d出埋今晚心水,指點下大家,thx:036:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-15 05:54 PM 發表
15/03/2008
大分三神  @2.08 ..........win
大阪飛腳  @1.85 ..........lost
清水心跳  @1.98 ..........win

09/03/2008
柏雷素爾  @2.16 ..........win
大宮松鼠  @2.02 ..........win

08/03/2008
...

早晨,周師兄,贏多d:098:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-16 12:05 PM 發表
16/03/2008
京都不死鳥  @1.95
鹿島鹿角win @1.75

入黎支持下大家,大家贏多d~~

周師兄好勁呀,恭喜晒~~:036:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-17 01:58 AM 發表

:071: :071:   :096: :096:
今日算係一場好戲
sleep lu:098: :098: :098:

真係正宗由朝贏到晚啦卦 :071:  :096:  臨尾場華拉度列欠d運仔 :027:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆