49 12345
上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
48  124.4k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-5 10:18 AM 發表

布里斯托流浪 對 車頓咸,  車頓咸已經連續7場開細, 入球細做緊@1.62, 就咁睇賠率......好正路, 不過我專係鐘意陰謀論.....唔信入球細...博入球大@2.15好分d:096:

p.s. sos~999兄, 唔好理我呀.....其實 ...
你好有成意ar,
先分析完再比意見,一個字 好.
再講場波我見客隊在主和客場也是打防守波,
上場和了基0咸 0:0,今場唔知會否再和一場0:0......:096:

恭喜發財,人心想事成.:071:

新年快樂

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-9 01:20 AM 發表
對面打小個添:096:
革離,,,新年快樂,win多d:071:

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-9 01:40 AM 發表

sos兄,新年快樂,大家一齊win,一齊happy:071:
thank you,
你今晚買了什麼?

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-9 01:48 AM 發表
聖保利半win,攪掂左:071:
收錢la,
你好像多數買半場win...?:025:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-9 01:58 AM 發表

佢係冠軍好小水料的:096:跟下無防:098:

係半win專家:071:
yes, 經常win:036:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-2-17 01:13 AM 發表
PONTI 呢條救命唔錯 拍手比你!:036:
ACWIN 串曼聯大 500蚊買!
1358 17-FEB-2008
00:59   過關
2X1
主客和
入球大細
星期六 32 帕爾馬 (主) 對 AC米蘭 (客)
客 @ 1.85
星期六 33  ...
有機~~~:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-18 08:49 AM 發表

沒有周師兄的第49天,晴,冇咁凍,今日玩打飛:096:206217-FEB-2008
09:25過關 主客和
5X1星期日 13 費倫天拿 (主) 對 卡坦尼亞 (客)
主 @ 1.40
星期日 20 基爾馬諾克 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.42
...
10蚊----------->100000:096:
5x1 :036: 中:036:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆