上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  124.4k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
中5走1輸4:036:
5 Aug
?br /> 高士路(主勝)---------W
山度士(主勝)---------W
華斯高(主勝)---------L
華盛頓聯隊(+1)客勝---------W
些路迪(-1)---------------L
紐卡素(主勝)-----------W
曼聯(平手盤 ...
早場6中2走1,成績唔得!好彩夜場4中3!:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
6 Aug
玩北歐波!:071:
?br /> ?br /> 利尼史特朗(主勝)

5 Aug
?br /> 高士路(主勝)---------W
山度士(主勝)---------W
華斯高(主勝)---------L
華盛頓聯隊(+1)客勝---------W
些路迪(-1)----- ...
北歐波我就進取D買左條三串一!:036:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-6 10:39 PM 發表

Update again..
希希兄支持你!不過唔好博得太盡!:023:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-7 01:00 AM 發表

唔...多謝你...

不過供條財仔好吃力...

每個月想贏返小小幫手供...

放心,我掛不掉的,,,,orz....
總知自己小心D!:023:

咦!開波!睇路呀!:071:

aaaaaaaaaaaa

引用:
7 Aug
橫濱水手(和局)
馬模(入球大)
薩格勒布戴拿模(入球細)
薛達(入球細)

6 Aug
玩北歐波!我條三串一香左!:029:  
?br /> ?br /> 利尼史特朗(主勝)---------W

5 Aug
?br /> 高士路(主勝)- ...
今日好多波都唔識!不如博一博!:096:

頭關斷左!淨D入細波!:030:

引用:
原帖由 賭神龍 於 2007-8-7 08:19 PM 發表

johnny兄 , 今晚隊戴拿模 我會推3:1  , 你點睇好呢?
定係真係細波就算?:036:
龍兄隊戴拿模波胆的個人認為1:0 2:0居多!
上回合 戴拿模領先2:1 有2個作客入球隊雷姆實力不強難有作客入球!
進級為上我相信細波! :096:

周師兄你好! 食左飯未! :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-7 08:55 PM 發表

我正話唔敢post巴塞入球細(2.65)...相信一post即比人笑:027:
anyway....人黑起上黎...就永遠都只會比人笑自己揀/投注既波, 算啦...我都唔係第一次連續衰幾日心水!
其實我地同路,我衰貪心去買和!本來我度出嚟係0:0 1:1想去買細!:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆