上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.4k

引用:
原帖由 faicheung 於 2007-8-1 04:32 PM 發表
廣島三箭有時都會爆下冷

不過紅鑽d 票 都幾熱下,應該可以順利win

往興仲要win哂..

雖然頭場唔同路,不過都支持下:122:  
多謝faicheung兄意見!

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 04:44 PM 發表
廣島三箭   small
暫時係uwants只係見到ponti師兄同我會買廣島三箭 [+1] :097:
希望無買錯啦:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 04:54 PM 發表
小野伸二伸直左

華盛頓今場個forward partner又打過交,,入球唉........................................
今日我都算夠膽...tip廣島[+1]....預左賽前比人質疑架啦.....賽後中定炒??!!!!8:00咪知lor!
nevermind....買邊隊都好....希望大家贏多d!!!:098:

紅鑽vs廣島  出賽陣容....資料來源...macauslot 17:18
2007 年 8 月 1 日 (星期三) 18:30
日本職業聯賽
浦和紅鑽
門 將
都築龍太
後 衛
坪井慶介 山田暢久 田中鬥莉王 阿部勇樹
中 場
邦迪 相馬崇人 長谷部誠 鈴木啟太
前 鋒
華盛頓 田中達也
廣島三箭
門 將
下田崇
後 衛
駒野友一 盛田剛平 慎野智章
中 場
森崎浩司 柏木陽介 青山敏弘 李漢宰 服部公太
前 鋒
佐藤壽人 烏斯利

引用:
原帖由 乂靈魂旋律乂 於 2007-8-1 05:40 PM 發表
咁我想問如果紅鑽個場大有冇機
我想係買巴甲之前
買紅鑽大同埋中國羸
比我....就買細! 乂靈魂旋律乂, 唔好盡信....我只係睇見個賠率大1.75(1.65now)...感覺怪怪地! (估1:1完場):122:
錯左唔好丙!:023:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-8-1 05:56 PM 發表

今晚挑戰8關:025: :025: #16
:036: :036: :036:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 07:18 PM 發表

[2] 浦和紅鑽0 - 0廣島三箭 [13]
:096: 叫胡!!

唔係無收入
無入球都無所謂...頂足全場和就收錢:096:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 07:23 PM 發表
忍唔住係禁回post~~

支持呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
哈哈~傻仔:028:
死火...小希你咁講...回post就傻仔...咁....:044: 會唔會無人敢回架:096:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 07:27 PM 發表

我回d野冇意義姐~點同呢...呵呵"

禁醒目仔快d回post啦~ok?

今日好情緒好高漲....
可能因為對個細波好有feel....

不過聽日又開始上堂返工喇...
成身街數~今次唔返足一個月唔得=.="
慢慢黎...唔好心急...下下訓身大注...真係好快無得玩架!  細細注推推下....可能有意外驚喜架!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 07:30 PM 發表
今朝睇返危險兄個哥登堡重心分析

雖然全場大差小小...

不過分析得好到肉~

同佢冇兩句,不過一直覺得佢好勁:023:

可惜我買完下盤先睇到上盤個分析~哈哈"
係...我好多時都有偷睇危險兄既分析....真係好到肉!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆