上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  124.5k

周師兄and 各位英超8月份比賽brother 請上去改本金為10,000分!:036:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-7 09:50 PM 發表

今晚都好似場場話穩陣!?但係睇落又似唔係!初步想必荂I
已買了這條!過關
2X1
入球大細
半場主客和
星期二 6 薛達 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
細  @ 1.83
星期二 1 橫濱水手 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
...
叫湖喇!嬴得等收錢!:098:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 01:17 AM 發表

小心!!我近期好黑,,

唔同你初識我,,個勢真無咩?!
無事点會黑你今晚大殺四方!:098:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 01:28 AM 發表

:026: 唉.............

我同你今晚打對臺,,所以現在心情很復雜..........:026:
唔洗復雜兄弟邊個嬴都無所謂!:036:
你嬴我重開心!:071:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-8 01:31 AM 發表

等英超先出手,,

但我今晚,,如雙輸,,就重傷勒:096:
我d蚊仔注你嬴好!:122:

夜喇我要sleep!各位再見!:035:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
8 Aug
高士路(主勝)
青年人(平手主勝)
費古倫斯(0/+0.5)客勝  
帕拉尼恩斯(0/-0.5)主勝  
保地花高(0/-0.5)主勝   
戈亞斯(主勝)
7 Aug
橫濱水手(和局)-----L
馬模(入球大)-------L
薩格勒布戴拿模 ...
我今日淨出巴甲!:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
8 Aug 我今分析在此
http://forum9.188channel.com/viewthr ... age%3D1#pid66161240
高士路(主勝)-------W
青年人(平手主勝)--------走
費古倫斯(0/+0.5)客勝--------L ...
留返D彈虊星期六博殺唔賭兩日!:036:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-9 05:22 PM 發表
今日無心水
只係試玩:
4x1
華盛頓聯隊 和
甘美奧 和
華斯高 和
山度士 半主–全和

祝各位贏錢:036: :036:
祝cp兄今嬴大錢!:098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-9 11:33 PM 發表
周師兄出關嬴多d:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆