上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.5k

浦和紅鑽0 - 1廣島三箭
yeah:098: :098: :098:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-1 07:47 PM 發表

:096: maybe 1-1 till end:028:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 05:47 PM 發表

比我....就買細!  唔好盡信....我只係睇見個賠率大1.75(1.65now)...感覺怪怪地! (估1:1完場):122:
錯左唔好丙!:023:
希望真係無錯...1-1完場就good:036:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 08:01 PM 發表

浦和入多佢兩粒:046:
:036: 比係講中左...真係入多兩粒....我錯....我抵輸!:032:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-1 08:08 PM 發表
兩位樓主,唔好意思:026:
見諒見諒:071:
傻啦...你又唔係贏我錢...我恭喜你就真!:036:

85'浦和紅鑽4 - 1廣島三箭
恭喜 BENYAYA 紅鑽win & 入球大 全中:036:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-1 08:14 PM 發表
輸3300
sorry....小希...今日一開始..我即刻錯晒:032:

引用:
原帖由 faicheung 於 2007-8-1 08:14 PM 發表

cecilchao金晚再黎過啦@@

哈碼比 會唔會好d??:032:
我一定買..... 馬模 [0 / +0.5] :025:

引用:
原帖由 PONTl 於 2007-8-1 08:22 PM 發表
廿零分鐘攪成禁:029:
ponti ......PONTI
正版........老番

:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 08:35 PM 發表

你唔明........唉...........綁手綁腳:023:
OK....明白....我知點解啦:071:

02 Aug..費古倫斯 [0]             聖保羅[-1]....
無野好講......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆