上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.5k

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 09:02 AM 發表

又會心水,跟人買又死
差唔多日日比錢馬會,你係我興唔興呀:046:
ok...咁...停一輪先啦! 唔好扯晒火!

75'聖保羅2 - 1青年隊
叫住糊先:097:

80'聖保羅3 - 1青年隊
:023:
84' 費古倫斯1 - 0甘美奧

:036: :036: :036:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-3 09:25 AM 發表

一定有D好黑既人偷偷地買左,塔沈左
邊有d咁既野架:030:  關事架咩?:030:
我自己就唔太信呢d野:025:

引用:
原帖由 革離 於 2007-8-3 09:52 PM 發表
行過又放低心水
奧格斯堡客勝(夠膽就跟):071: :096: :041:  
比你早我出左呢場TIM:027:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:06 AM 發表
Cecil + Ponti &好友心水討論區
04 Aug...聖美倫 [0 / -0.5]
               哥連泰斯 [0 / -0.5]

芝加哥火燄 [0 / -0.5]

有感而發....
眼見...此帖出身後...得到多位好友全力支持,見到一班本身自己都出post既樓主都主動入黎此帖再post佢地既心水....真係好感動:029:
我cecil在此要向一路支持我同支持此帖既好兄弟講聲...多謝! :131:
大家一定要贏多d :085:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-29 02:13 AM 發表
路路玩開、分析慣既主要都係讓球盤多
當然見到D唔對路既主客和 會講下自己意見
祝大家可以贏多D~

4/8   鴨巴甸   唔中
       基拿特    唔中
中3/8  轉要奧格斯堡   中
2/8  甘美奧   唔中
1/8  馬 ...
路路...今日再努力呀:092:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
4 Aug
出多2場!:036:
思華尼斯(+1)主勝<-------lost
熱刺(入球大)<--------------lost
出住三場先唔今日幾時得閒出度!:025:
奧斯納貝克(+1)主勝<-----lost
聖伊天(+1)客勝<-----------win
南錫(+1)客勝<--------------win
成績算唔錯...johnny..開始熄燈...yeah:098:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-7-29 05:43 AM 發表
8月4日

周師兄 ,Ponti兄本人心水:

2007年08月04日
13:53O/0/00036059 x 1 1. 蘇格蘭超級聯賽
恩華利斯 對 格拉斯哥流浪
2007年08月04日 19:30
上/下盤
上盤 2.5 @ 1.8 - -$50.00-0/12. 瑞士超級聯賽 ...
michael兄...等緊你再全中...今日快d出招幫下兄弟啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆