上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.6k

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-7-29 01:47 PM 發表
祝各位贏錢:041:
4/8     福爾柯克     [0]   win
          史特加        [-1]  …lose
3/8     賀芬咸對奧格斯堡        和           win
thanks cp兄分享心水...繼續努力:036:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-7-29 07:02 PM 發表

Cecil + Ponti 雙劍合璧好友區, 必然支持!!!!:071: :036: :036:

亞洲盤 :

P035#525 04/8 - 皇家體育會 0.0 .. win
                                  阿績士 0.0 .. lose

斯特拉斯堡 +0.25 .. win

巴黎聖日耳門 -0.75 .. lose
多謝szeto一直撐我此帖....:023:
祝szeto兄贏多d:036:

引用:
原帖由 賭神龍 於 2007-8-4 05:52 PM 發表
今日推介:
洛辛堡 2:1 + 1:2

另外4x1  $200
熱刺 主勝
FC達拉斯 主勝
卡昂上盤
紐迪高下盤~

祝大家贏錢錢~:036:
:036: 好勁....FC達拉斯就完場...中埋...全中:036:
今晚再努力.........多謝賭神龍兄無私分享自己心水:098:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-5 09:50 AM 發表
周師兄早晨..小希早d既投注贏d輸d..

最後花足心機..

美國職業大聯盟
FC達拉斯 VS. 科羅拉多急流
- FC達拉斯 @ 2.00200200.00

阿積士 (荷蘭)  VS. 阿仙奴 (英格蘭)
(60387)小 2.5 @ ...
仲有30~45min先完場...一定支持你d美職...我要出去食早餐先...晏d先傾
p.s.我睇...你d美職好大機會收錢

引用:
原帖由 123lok 於 2007-8-6 07:53 PM 發表
今晚l同Cecil兄打對台tim..:032:
兩場都係ow..:023:
咁你就醒啦...我呢排又黑仔纏身...唔好跟我呀...死左9成:122:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
PONTI情報中心
AIK Small
佐加頓斯
AIK...我估2:0:122:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:06 AM 發表
Cecil + Ponti & 好友每日心水分享, 交流及討論區
07 Aug
Cecil................索菲亞利夫斯基[-1] win
          .............馬模 主勝
          .............薛達[+1] win
好懷疑...格拉斯哥流浪係咪真係會贏...所以...薛達( +1 ) win...只會細注!

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:06 AM 發表
Cecil + Ponti & 好友每日心水分享, 交流及討論區
07 Aug
Cecil................索菲亞利夫斯基[-1] win
          .............馬模 主勝
          .............薛達[+1] win
好懷疑...格拉斯哥流浪係咪真係會贏...所以...薛達( +1 ) win...只會細注!
引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-7 04:27 PM 發表

小弟loxx氣纏身:044:
今日都係當指引:027:

支持周師兄:098:
睇下我係咪仲發熱發亮...黑氣纏身先:096:

引用:
原帖由 BENYAYA 於 2007-8-7 06:16 PM 發表
QUOTE:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-6 22:19 發表

AIK...我估2:0:122:

:086:
BENYAYA...請問你....:086: <--想表達d咩?:046:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-7 08:46 PM 發表
周師兄你好! 食左飯未! :071:
我正話唔敢post巴塞入球細(2.65)...相信一post即比人笑:027:
anyway....人黑起上黎...就永遠都只會比人笑自己揀/投注既波, 算啦...我都唔係第一次連續衰幾日心水!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆