andy2 <07-08馬廄>: 7 / 10 (5 Win )結餘積分 : 670

收藏  |  訂閱
29  5.2k

10 包裝大師     21 - 9 - 07買入

2007年10月1日  第 7 場  2  包裝大師  第1名   獲積分: 100

11 勇猛神駒     21 - 9 - 07買入

2007 年 11 月 6 日 第 2 場 10 勇猛神駒  第 4 名

12 金同德     21 - 9 - 07買入

2007 年 11 月 6 日 第 7 場  7 金同德  第 1 名    積分 : 100

13 拔尖兒     21 - 9 - 07買入

2007 年 9 月 26 日      第 1 場  3  拔尖兒  第 1 名      獲積分 100
2007 年 10 月 21 日      第 6 場  14  拔尖兒  第 7 名
2007 年 11 月 3 日      第 3 場 10 拔尖兒  第 5 名

14 恭喜     21 - 9 - 07買入

2007年9月23日  第 8 場 13 恭喜 第9名

同場有其他玩家對手: KYH1966  第 8 場   10 好好食   第11名
                                    yiu_1128  第 8 場   10 好好食   第11名
                                         jj1969  第 8 場   10 好好食   第11名
                              Kira~Yamato  第 8 場   10 好好食   第11名
                                                                                                       (唔知點加分住...唔加先)

2007年10月7日 第 10 場 14 恭喜  第 13 名
2007年10月28日 第 8場 11 恭喜  第 12名

15 熊中雄     21 - 9 - 07買入

2007年10月7日   第 7 場  8 熊中雄  第2名     獲積分 50
2007年11月6日   第 7 場  9 熊中雄  第3名     獲積分 20

今日既賽事完結左:032: :032:

我自己都更新左d分....但係有d 分仲係唔明點更新好

希望幫到大家

引用:
原帖由 andy2 於 2007-9-21 03:45 AM 發表
03 高點      21 - 9 - 07 買入

2007年9月23日  第 9 場 11 高點  第1名  獲積分100

同場仲有其他玩家對手:aanunes 第9場  9 再勝多    第3名
                                         sky540e  第 ...
就係驚咁!:025: 計分都出晒事,我個馬房唔駛做咁多野!:071:

我就係唔知點樣計好

佢又話如果同場有其他玩家馬(唔同自己個隻)咁邊個先過終點就可以加多500分

咁好似我宜家咁....有一場賽事有好多玩家對玩...咁我贏左..咁係咪每一個玩家就
500分呢??

定係都係計埋一個呢??

引用:
原帖由 andy2 於 2007-9-23 08:06 PM 發表
我就係唔知點樣計好

佢又話如果同場有其他玩家馬(唔同自己個隻)咁邊個先過終點就可以加多500分

咁好似我宜家咁....有一場賽事有好多玩家對玩...咁我贏左..咁係咪每一個玩家就
500分呢??

定係都係計埋 ...
我諗版主意思係,如果有其它參賽者同場,而你隻馬跑第1,額外加多500分!:071:
若果一場馬有14隻,你揀中頭馬咪有6500分,只係叫你對馬都死,我唔理幾多分,中頭馬就加500分,實無錯!錯!版主會減自已唔駛咁煩,又可支持遊戲!

前往最後回覆