上一頁下一頁
發新話題

windows xp media center edition 2005最新傻瓜一鍵破解

收藏  |  訂閱
41  12.1k

引用:
原帖由 啪丸的K仔 於 2007-9-23 19:44 發表

我係上個月尾跟充你blog 黎裝MCE
不過第2步ge
「之後將winlogon.exe檔複制到Windows/system32內取代原檔」<==呢個取代唔到, 佢話winlogon.exe執行中
唔知有冇關係
用左1個月左右
跟住上星期5開機佢 ...
可能係舊破解版本同呢個新破解唔夾,建議你重新裝過,裝完直接用我呢個新破解唔好再用舊果個,
我都係用我個Windows MCE一次就破解到!

信天兄,

先多謝你,我用你新既 CRACK.EXE patch左,reboot 完,但都叫我Actvate Windows,跟住要點做?

附件

Actvate Windows

回覆 #12 嗎啡 的帖子

你破解完有冇做以下呢步?

附件

回覆 #13 信天 的帖子

我無做呢步,要點做呢?

附件

說明

回覆 #14 嗎啡 的帖子

正常你用完破解檔破解完大約十幾秒後,就會彈個Windows檔案保護,你要按「取消」、「是」至完成!
若冇呢個提示一係你太快關咗機,一係就你插住張Windows安裝碟,都會導致破解失敗!
試下再用破解一次,要等埋個Windows檔案保護彈出嚟至重開機!

回覆 #13 信天 的帖子

信天兄唔該晒,終於搞掂啦!

各位有無e個software_windows meida center 比我下載,我搵左好耐都搵唔到...
唔該0西!!!

各位有無e個software_windows meida center 比我下載,我搵左好耐都搵唔到...
唔該0西!!!

回覆 #18 cic 的帖子

Thank you very much!!!

解破方法是否同上....?

唔該唔該!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆