(絕對獨家)Windows Media Player 11 Vista live 主題

收藏  |  訂閱
11  4.3k

(絕對獨家)Windows Media Player 11 Vista live 主題

(勁靚)Windows Media Player 11 Vista live 主題(XP用)

正確講並非主題,而係修改資源去改變界面外觀,在外國網站只會找到英文版,
我呢個係整咗我幾日嘅絕對獨家繁體中文版~~

效果自己睇~~(要裝WindowBlinds 至有透明效果)

Thank you...:071:

i believe everything from u is good!
thx

感謝辛苦分享!

Thanks a Lot!

thank

thanks

真的幾特別呀謝謝分享...:023:

辛苦晒 :027:
               真係好正:036:
非常感謝信天兄的分享:041:

附件

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-9-23 00:11 發表
                 辛苦晒 :027:
               真係好正:036:
非常感謝信天兄的分享:041:
引用:
原帖由 GGGBOY 於 2007-9-22 21:06 發表
真的幾特別呀謝謝分享...:023:
多謝支持~~

順便補充一下,若將兩個wmp.dll 同wmploc.dll 檔複制埋去\WINDOWS\system32\dllcache
同\WINDOWS\system32內取代原檔,就會連網頁上嘅播放器都會變埋白色,即是同Vista一樣,
但就最好諗清楚至好做,而且一定要先backup你原本兩個wmp.dll 同wmploc.dll 檔,
否則到後悔時就會還原唔到~~

附件

感謝大大分享!!

引用:
原帖由 信天 於 2007-9-23 01:21 AM 發表

多謝支持~~

順便補充一下,若將兩個wmp.dll 同wmploc.dll 檔複制埋去\WINDOWS\system32\dllcache
同\WINDOWS\system32內取代原檔,就會連網頁上嘅播放器都會變埋白色,即是同Vista一樣,
但就最好 ...
唔該晒信天兄的講解
有 D 野想問下您 :041:

見您有用 QTAddressBar , 有無試過將個資料夾改左 Icon 之後 ,
用 QTAddressBar 顯示唔到個資料夾 , 就萛改番之前個 Icon 都唔得 :029:
從裝 QTAddressBar 都唔得  :028:

.......................................................擊死 :030:

附件

前往最後回覆