上一頁下一頁
發新話題

出賽賽駒報名帖

收藏  |  訂閱
329  25.1k

等各位計分,我參考吓免至計錯積分:023:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-9-23 06:17 PM 發表
等各位計分,我參考纒免至計錯積分:023:
計錯分
Ban硬你:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-9-23 18:16 發表

一燈 兄有水準:098: :098:

危兄你2W1P都唔弱吖.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-9-22 09:42 PM 發表
9月23日出賽馬
第1場  3 煇煌駒
第3場  4 爆發力     <=第2  50分
第5場  4 領爵       <=第3  20分
第6場  6 萬事盈
第8場  4 步步勝     <=第3 20分
第9場  9 再勝多     <=第3 20分
第10場  4 榮進寶寶
9月23日 總得分 110分

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-9-23 11:14 AM 發表
<?img src="images/smilies/2006/victory.gif" smilieid="116" border="0" alt="" />

第4場 工兵(泥地1200特佳!相信係新一隻「正隆」)
第7場 大腦(演出穩定,贏唔到都有p)
第9場 高點(超班馬,有狀態)
第9場 億銘之寶(依場應該未得住,等佢跑番快活谷先算)

<架勢>9月23日出賽馬匹成績:098:

第4場 工兵-----第1(100分)
第7場 大腦-----第1(100分)

第9場 高點-----第1(100分)
第9場 億銘之寶---第11

共300分

請問版主駿哥,小弟隻[領爵]總場次 (041) ,跑贏同埸隻[星際雄師],比佢先過終點跑第三,咁係額外再加500分定加幾多呢?因為吾只一個馬房揀[星際雄師],我吾明應該點計分:028:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-9-24 06:47 PM 發表
請問版主駿哥,小弟隻總場次 (041) ,跑贏同埸隻,比佢先過終點跑第三,咁係額外再布飢^只一個馬房揀,我吾明應該點計分:028:
實在太複雜,我都唔知點計,因有好多馬房未必會放上出賽馬,
逐個睇....:044: 唔好痴啦:044: :030:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-9-24 07:29 PM 發表

實在太複雜,我都唔知點計,因有好多馬房未必會放上出賽馬,
逐個睇....:044: 唔好痴啦:044: :030:
我直頭懶得去睇...:026:  總之我只計我自己既馬就算,要睇埋其他人好煩...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-9-24 08:23 PM 發表

我直頭懶得去睇...:026:  總之我只計我自己既馬就算,要睇埋其他人好煩...:032:  
我諗都係齊計自己馬廄[冠、亞、季]分勝負就算了,個樣野根本太複雜了.....:026:

9月26日 出賽馬

第 6 場 7 山東名將
第 7 場 8 勇士

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆