上一頁下一頁
發新話題

AVG Anti-Spyware 7.5.1.43 繁中免裝免破解版

收藏  |  訂閱
71  24.6k

謝謝大大。。。我來試試看

引用:
原帖由 信天 於 2007-9-27 01:48 AM 發表

當然可以~~
按你指示先DOUBLE CLICK左0-1安裝即時防護~

跟住我又REBOOT機~

但都係唔得~

REBOOT後再CLICK AVG一樣又係叫我REBOOT............=_=

咁我就以ADMIN身份再CLICK0-1安裝即時防護

就出現以下咁...........有咩計~?:023:

附件

回覆 #22 ~Dicky~ 的帖子

你係咪漏咗click「0-2 加入右鍵選單.bat」?
我個Vista用佢完全正常~~

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-9-27 12:17 PM 發表
你係咪漏咗click「0-2 加入右鍵選單.bat」?
我個Vista用佢完全正常~~
貼漏左~安裝失敗~~~:043:

附件

想問下如果我double click 左一次呢個新ge破解exe檔
咁我window 第日開机個時 avg自動常註係咪就無問題架??(係右下角時鐘隔離個d小圖示)

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 13:19 發表

我又真係未遇過呢個問題!:030:
若真係用唔到免裝版我都冇法,唯有去安裝一次安裝版,之後唔駛入注冊碼,將個破解檔放入去直接開啟個破解檔就係加強版~~

AVG Anti-Spyware 7.5 (full version)
引用:
原帖由 levis501xx 於 2007-9-27 13:30 發表
想問下如果我double click 左一次呢個新ge破解exe檔
咁我window 第日開机個時 avg自動常註係咪就無問題架??(係右下角時鐘隔離個d小圖示)
佢一切操作同原版係完全相同~~

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 13:19 發表

或者試下唔好放在桌面,改為存放在Program Files內再試睇下得唔得~~

引用:
原帖由 信天 於 2007-9-27 01:50 PM 發表

我又真係未遇過呢個問題!:030:
若真係用唔到免裝版我都冇法,唯有去安裝一次安裝版,之後唔駛入注冊碼,將個破解檔放入去直接開啟個破解檔就係加強版~~

AVG Anti-Spyware 7.5 (full version)

佢一 ...
但咁未無中文囉~~:023:

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 15:00 發表

但咁未無中文囉~~:023:
若你冇改到安裝路徑,用我呢個就變中文~~

附件

AVG Anti-Spyware 7.5.exe (133.64 KB)

2007-9-27 15:30, 下載次數: 207

一直也是用卡巴的
剛到期~正煩惱不知用什麼防毒好
現在正好解決了我的問題
第一次用AVG希望不會太難懂
謝謝你的分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆