AVG Anti-Spyware 7.5.1.43 繁中免裝免破解版

收藏  |  訂閱
15  24.6k

AVG Anti-Spyware 7.5.1.43 繁中免裝免破解版

這個軟件都不需再作介紹~~

這個版本不用安裝不用注冊,每次只要執行AVG Anti-Spyware.exe檔便可快樂使用~~:036: :036:

(當然需要先雙click「0-1 安裝即時防護.bat」及「0-2 加入右鍵選單.bat」~~)

補充一下,當然可以更新不會反彈~~
引用:
原帖由 kingar 於 2007-9-25 18:30 發表
又有好野出:036:  第一個支持~~

P.s  多佐果個我已經作移走處理..
唔該晒幫手移帖,其實我都唔知出咗兩張帖~~:032: :032:

引用:
原帖由 GGGBOY 於 2007-9-25 19:24 發表
真是好實用軟體謝謝先!
有沒安裝版呀我用開安裝版的!
信天大大..中秋節快樂呀:097:
你將我呢個免裝版入面嘅「AVG Anti-Spyware.exe」檔放入去你個安裝版內,
以後直接click個「AVG Anti-Spyware.exe」檔就用到!(但你個原檔唔好刪除,亦唔好再用個原檔開啟軟件)

引用:
原帖由 wilson_yung1368 於 2007-9-25 20:16 發表
信天大哥會唔會時時要入註冊碼,我都用這版本,但次次更新完就要入。
乜嘢注冊碼都唔駛入,所以永無反彈~~

總之用入面嘅「AVG Anti-Spyware.exe」檔開啟就可以快樂使用~~

安裝版一樣可以咁做將個「AVG Anti-Spyware.exe」檔放入去安裝版內\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5

以後用佢開就攪掂~~

「AVG Anti-Spyware.exe」檔單獨下載

引用:
原帖由 jk98 於 2007-9-27 00:21 發表
vista home Basic 用得嗎?
當然可以~~

回覆 #22 ~Dicky~ 的帖子

你係咪漏咗click「0-2 加入右鍵選單.bat」?
我個Vista用佢完全正常~~

附件

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 13:19 發表

貼漏左~安裝失敗~~~:043:
我又真係未遇過呢個問題!:030:
若真係用唔到免裝版我都冇法,唯有去安裝一次安裝版,之後唔駛入注冊碼,將個破解檔放入去直接開啟個破解檔就係加強版~~

AVG Anti-Spyware 7.5 (full version)
引用:
原帖由 levis501xx 於 2007-9-27 13:30 發表
想問下如果我double click 左一次呢個新ge破解exe檔
咁我window 第日開机個時 avg自動常註係咪就無問題架??(係右下角時鐘隔離個d小圖示)
佢一切操作同原版係完全相同~~

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 13:19 發表

貼漏左~安裝失敗~~~:043:
或者試下唔好放在桌面,改為存放在Program Files內再試睇下得唔得~~

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-27 15:00 發表

但咁未無中文囉~~:023:
若你冇改到安裝路徑,用我呢個就變中文~~

附件

AVG Anti-Spyware 7.5.exe (133.64 KB)

2007-9-27 15:30, 下載次數: 207

實在無法理解點解咁多人用唔到,明明只係好簡單的破解方法,
我在多個Windows上測試都全無問題!真係咁難?

附件

前往最後回覆