AVG Anti-Spyware 7.5.1.43 繁中免裝免破解版

收藏  |  訂閱
15  24.6k

另外用安裝版朋友要將個桌面捷徑改番指向個破解檔至得~~

引用:
原帖由 wilson_yung1368 於 2007-9-28 04:35 發表
都係用唔到,點解呢,又係要入註冊碼。
你會唔會係誤會咗個破解檔用一次就可以破解?
你係需要永遠用個破解檔去開啟個軟件至破解到!!

引用:
原帖由 ~Dicky~ 於 2007-9-29 22:51 發表
屋企個XP裝到~~用到~~

但係開機唔會自動開埋~~每次都要手動~

有咩方法可以令佢自動open~
我測試過係完全可以開機自動啟動到..!

附件

引用:
原帖由 帕天景 於 2007-10-6 16:14 發表
唔可以自動open
要開機自動啟動方法:

先關閉自動啟動,之後完全關閉軟件一次,再重新開啟軟件,選「隨Windows啟動」,重開機佢就會自動啟動~~

引用:
原帖由 WD400 於 2007-10-7 18:35 發表

天哥我照你呢個方法做之後終於在我電腦啟動完唔再彈任何野出黎喇:023: 之前在別網下載左都整極唔成功:046:
一係彈連線失敗:046: 一係叫我重裝avg1次:046: 一係就開機唔識啟動個avg:046:

衣加我終於 ...
其實我一直唔明點解我明明測試過可以開機自動啟動,但其他人又話唔得!
後來細心研究分析終於俾我知道發生乜事!
原來就係因為我自己一向唔會要D防毒開機自動啟動,唔想整到開機鬼咁慢,所以我永遠係第一時間就關咗個自動啟動,
亦因此之後我再測試開機自動啟動係完全正常!
但後來至發覺原來如果一開始就一直開啟自動啟動功能,重新開機就反而會唔正常!
只要明白呢個原因要解決就好容易~~

引用:
原帖由 kklck 於 2007-10-10 22:32 發表
我用緊free edition, version係7.5.488, 同呢隻有咩分別? 邊隻好d? thx~
你用果個係AVG Anti-Virus
呢個係AVG Anti-Spyware 係防間諜木馬用!

前往最後回覆