上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.2k

引用:
原帖由 信天 於 2008-1-4 02:45 PM 發表
你個係Vista?
由於這個版本我未在Vista上測試,有可能個"結束進程.bat"檔對Vista無效都未定..!:032:
你試下手動開「工作管理員」關掉以下進程再破解過睇下得唔得~~

我個係Vista, 我已經手動開「工作管理員」關嗰兩個進程, 試過幾次但結果都係一樣:043:

good thing~THX

引用:
原帖由 alexdaydreaming 於 2008-1-4 17:41 發表

我個係Vista, 我已經手動開「工作管理員」關嗰兩個進程, 試過幾次但結果都係一樣:043:
已用Vista 測試,確定能完美破解到!
建議先移除,重新開機後重新安裝再重新破解過試試~~

唔知點解咁:

附件

why?

引用:
原帖由 step716 於 2007-12-6 17:28 發表
信天兄=]
我用sid版windowblinds架

點解會咁樣架?(紅框示)

好肉酸...=3=
重裝過都一樣

...
引用:
原帖由 jack1994619 於 2007-12-13 19:00 發表

我想問點解 d 字會去左 右邊既 ?  =口=
剛剛試過用以下方法可解決~~

附件

邊度有glass下載啊

試左好多次都破解失敗,變左win98個theme:043:
係咪我的步驟出錯呢?
一開始裝好左wb後,要關掉邊d野?再按結束進程又應該有咩效果?
之後patch果度就應該無咩問題,到裝好lang後重開機再轉個theme就知破解失敗左.
希望各位大大幫忙幫忙:026:

回覆 #217 kit852666 的帖子

按Ctrl+Alt+Delete,關掉以下進程,再破解過!

WBINST~1.exe

附件

我冇vista果個主題既??:043:

成功了~非常感謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆