上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.2k

引用:
原帖由 h0龍` 於 2008-1-24 20:03 發表
我轉吾到中文化既-,-
去About果度轉!

附件

閣下の分かち合いに感謝する

信天兄~我較左hyperpoint都係唔得~

附件

引用:
原帖由 rythk 於 2008-1-24 22:49 發表
信天兄~我較左hyperpoint都係唔得~
其實我有次無意中整到好似你幅圖咁走晒位,之後去設置度搞兩搞又正常番,
但我又唔確定係邊個設定,但應該同設置果度有關,
你試下入去設置D選項度自己逐個改下試下得唔得~~

信天兄,我想轉番之前果個xp樣式,不過搞左好耐都吾得,無論用windowsblinds 定係用 右鍵-->顯示內容...

引用:
原帖由 l555 於 2008-1-26 22:45 發表
信天兄,我想轉番之前果個xp樣式,不過搞左好耐都吾得,無論用windowsblinds 定係用 右鍵-->顯示內容...
要完全unlock個WindowBlinds至得~~

我試左好耐都唔得
重裝又重裝WB  但每次轉主題都係變返傳統樣式
我想問下可唔可以唔裝WB
我淨係想轉做微軟正黑體...有無辦法呢?

如果有  又要點做呢?

回覆 #257 leviz 的帖子

用微軟正黑體只係需要安裝一個字型就得,其實唔駛安裝WindowBlinds!

桌面>內容

引用:
原帖由 信天 於 2008-1-27 01:29 AM 發表

要完全unlock個WindowBlinds至得~~
已經unlock左,不過都係吾得

順便問下,點樣係桌面同下面同右面加時鐘同天氣果d野  (好似下圖咁樣...)

引用:
原帖由 l555 於 2008-1-27 13:17 發表

已經unlock左,不過都係吾得

順便問下,點樣係桌面同下面同右面?
http://space.188channel.com/index.php/823320/action_viewspace_itemid_215601

http://space.188channel.com/index.php/823320/action_viewspace_itemid_238448

unlock完要自己去轉番主題!
桌面>內容

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆