上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.1k

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-17 09:59 PM 發表

WindowBlinds始終都係要出到透明至靚~~:036: :036:
對~:036:  遲D將呢個Post Copy一份去Vista區先..

信天莫見怪:023:

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-17 10:03 PM 發表

裝完微軟正黑體要裝埋佢調校至有好效果~~

http://www.microsoft.com/typography/ClearTypePowerToy.mspx

http://www.microsoft.com/typography/ClearType/tuner/tune.aspx
ok..搞掂了...  但唔知點解中文出唔到 微軟正黑ge!!   我都係唔識用WindowBlinds字型修改器   開左乜都冇!!

附件

回覆 #22 DJ魔教皇 的帖子

你要雙click用緊個主題,再click字体>Font

附件

yeah~
我都用左... :027:
好玩呀~
今次 le 個 (wb) 令 d 主題靚左 :023:

多謝~天兄 :097:

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-19 01:03 PM 發表

俾多幾個主題大家試下~~
VistaG(WindowBlinds透明主題)XP-BlackGlass(WindowBlinds透明主題)XP-CristalEdition(WindowBlinds透明主題)INVI PRO E.COMPACT(WindowBlinds透明主題)Aero Style (Vista Transf ...
m 我....透明 :027:
有排試 :028:

多謝~信天兄 :036:

點解會咁!?

黑色框
同埋我用左個改字型 但點解都係咁!?

引用:
原帖由 007秘密殺手 於 2007-10-20 08:17 PM 發表
有兩個問題
1. 點較到全部透明!?
2.較字型度 搵唔到你個畫面
唔知我有冇答錯...(信天兄...:027: :032: )

我上面張圖...就較透明度...

2.較字型度 搵唔到你個畫面 [/quote]
係第一頁有 dl
WindowBlinds字型修改器(簡體版但繁體中文Windows使用冇亂碼)

引用:
原帖由 ova0724 於 2007-10-20 09:58 PM 發表

唔知我有冇答錯...(信天兄...:027: :032: )

我上面張圖...就較透明度...

2.較字型度 搵唔到你個畫面
係第一頁有 dl
WindowBlinds字型修改器(簡體版但繁體中文Windows使用冇 ...
o sorry岩岩解決左呢兩個問題 但都多謝你既解答

更新左個問題

回覆 #29 007秘密殺手 的帖子

黑色框個問題係咪所有主題都係咁?或者換個其他主題~~

改字型你要所有 uis 都要改晒佢至得!(有時一個主題有幾個都要全部改晒)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆