上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
102  78.1k

引用:
原帖由 Lord_Vader 於 2007-10-23 09:00 發表
轉過晒都係甘....:043: :043:
莫非真係無計可施??:032:
再盡人事試下改字型或者字體大小試試~~

引用:
原帖由 vicki_919 於 2007-10-23 20:07 發表

THX..已成功了..
但我想知點樣用WINDOWBLINDS CHANGE DESKtop 既icon丫
Stardock IconPackager
http://space.188channel.com/index.php/823320/action_viewspace_itemid_205471

回覆 #61 kingwhyto 的帖子

vista basic 用到~~
好似呢個用係vista basic都唔錯~~

http://www.wincustomize.com/skin ... amp;libid=1&c=1

附件

回覆 #63 DJ魔教皇 的帖子

WindowBlinds 6 改咗放呢度~~

:\Documents and Settings\All Users\Documents(共用文件)\Stardock\WindowBlinds

回覆 #70 PiNgAC 的帖子

你意思係咪指轉完不同主題都一樣?
應該係你未成功破解!

引用:
原帖由 PiNgAC 於 2007-10-26 23:08 發表

係轉完不同主題都是同一個佈景

我跟左係個方法去裝~~
睇你張圖都應該係破解失敗!你轉主題時有冇彈個窗口叫你入注冊碼?
你係世@@@@P定Vista?
若係破解失敗唯有用Your Uninstaller移除佢重開機再裝過!而且可能要反覆試幾次至成功,如果真係試極都唔得,移除完佢之後改為裝呢個需要改SID版!
http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=663587

你張圖都應該係破解失敗

破解成功係咁~~

附件

引用:
原帖由 kingar 於 2007-10-27 21:30 發表
搭線一問..~~

信天,唔知有咩Vista清除垃圾文件(e.g 緩存文件果類) 的好軟件推介?
可能你唔信,我試過咁多軟件,都唔夠我呢個清除系統垃圾bat檔好用~~
我本身用15GB磁碟分區裝Vista,裝完Windows Vista SP1 Beta後幾乎爆晒!我試過多隻軟件都清唔到D垃圾,但用我呢個bat檔就幫我清咗幾GB緩存垃圾~~:098:
我自己一直用都冇問題,但亦提醒一下可能的副作用,因為佢會清晒所有log檔同bak檔,所以會令系統還原所建立既還原點可能失效(但我唔用系統還原所以冇影響),同埋可能要卸載軟件時會提示遣失log文件(但我一向用YourUninstaller移除亦未遇過問題~~)
(我呢個bat檔係我修改過,同網上流傳果個唔同,網上流傳果個其實有個大缺點冇人知,就係清唔到隱藏資料夾內容!)

裝完Windows Vista SP1 Beta後幾乎爆晒!:030:

用我呢個安全清理系統垃圾.bat檔清完多番3GB~~:036: :071:

附件

安全清理系統垃圾.bat (465 Bytes)

2007-10-27 23:47, 下載次數: 72

若真係要軟件亦可用這個TuneUp Utilities 2007綠色免安裝版

http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=610679

選用入面個DiskCleaner亦清除垃圾,而且個軟件算係名牌都幾安全~~

附件

引用:
原帖由 kingar 於 2007-10-28 06:59 發表

多口問句,SP1有咩唔好的地方?:092:  

之前去PCBeta果邊個Sp1睇過少少資料,其實都差唔多..

等SP1出都係期待佢個相容性問題~:035:

先多謝信天先.~

Latop我唔下載野,先拿部D ...
完全唔覺有分別,亦唔覺有任何快到,但所有破解失效!(主題破解失效、TCP/IP破解失效、連個Vista破解都失效!)
雖然見到有破解方法,但費事試,因為諗住遲D用Ghost還原番算!
都係等第日SP1正式版出咗,到時所有為SP1設計嘅破解都岀埋至再裝~~:071:

都係忍唔住試下D破解,原來都係好簡單破解到~~:098:

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆