上一頁下一頁
發新話題

Wiikey 1.9g beta update for galaxy...NEW!!!!

收藏  |  訂閱
147  53.0k

係得o既

*我果部係未update 過 (只係用過吓d game 來update) 的日本版機*
>>update to 1.9b (Use DVD-R + 4x + ImageBurn)
>>update to 1.9g
>>use galaxy [JAP] to update
Can play smoothly

2.2J 機...
UPDATE不成功...
佢叫我RECOVER WIIKEY.
但係我用RECOVER DISE 開機... 個GC掣係到勁震... 黑畫面...
我想知自己部機係唔係用緊WIIKEY=.=... 點解我部機會咁...?

http://www.wiikey.com.cn/

我想問下
我去到呢個網址
只係見到Update and recovery disc images
Wiikey 1.9b Update Disc
無1.9g喎
咁點算呢?:028:

我部wii用mario galaxy由2.2j update到3.0j,再update左wiikey 1.9b,玩mario galaxy出到 logo,一玩就黑畫面,出error 001,其他舊game全部玩到,有冇人可幫到我,thx !

引用:
原帖由 哈姆雷特 於 2007-11-6 10:17 PM 發表
http://www.wiikey.com.cn/

我想問下
我去到呢個網址
只係見到Update and recovery disc images
Wiikey 1.9b Update Disc
無1.9g喎
咁點算呢?:028:
已解決上述問題
但而家問題係我2.2j
我點樣可以update到3.1j呢?
用wifi上網 update聽聞好似有問題,對嗎?
但如果唔用wifi
又點樣update呢?
我燒左兩隻mario落黎(唔同討論區download的)
但放碟入去後
佢只係自己load
但無畫面
請問點解救呢?:028:

引用:
原帖由 哈姆雷特 於 2007-11-6 10:53 PM 發表

已解決上述問題
但而家問題係我2.2j
但如果唔用wifi
又點樣update呢?
但放碟入去 ...
oh...玩到了:096:

help

我dl左個wiikey iso落黎,放入部wii度出左個女人pat pat出黎畫面寫住
firmware update 666
wiikey update v1.9g beta(JAP)
===================
press A or rest to test flashing
跟住按咩都冇反應
有冇人可以教我點做呀.............唔該

引用:
原帖由 ericfung1001 於 2007-11-7 17:59 發表
我dl左個wiikey iso落黎,放入部wii度出左個女人pat pat出黎畫面寫住
press A or rest to test flashing
跟住按咩都冇反應
有冇人 ...
禁機既 reset 之後等 100% 完後再禁多次 reset 之後紅色字 100% 完後就熄機!!
禁就ok update 完啦

QUOTE:
原帖由 ericfung1001 於 2007-11-7 17:59 發表
跟住按咩都冇反應
有冇人 ...

禁機既 reset 之後等 100% 完後再禁多次 reset 之後紅色字 100% 完後就熄機!!
禁就ok update 完啦

請幫幫我la,我禁完笫一次reset后佢開始run,到100%后佢出咗紅色字error....,之后就冇哂反應!點算?:043::043::043:請高人指點,仲有就係我之前冇update過wiikey,係咪可直接update1.9g?定要update咗1.9b先再update1.9g?

引用:
原帖由 哈姆雷特 於 2007-11-6 10:53 PM 發表

已解決上述問題
但而家問題係我2.2j
但如果唔用wifi
又點樣update呢?
但放碟入去 ...
我想問下你點解决1.9b & 1.9g嗰問題呵?係咪照update1.9g就okla?thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆