Looking for expert hold'em players

收藏  |  訂閱
27  1.5k

1.我玩poker為求開心
2.我覺得poker錢易搵,outside table但求快!爽..輸左咪去poker room搵過囉.又唔係輸唔起..最怕自己無本事..
3.有能力自己去搵,做咩要俾同人打工?除非天文數字啦.一係就要你幫佢賣廣告.
4.我無當poker係一份"job" just play whenever uwant.
係咁多..祝你搵到有人幫你手...

師兄...你都玩好大下WOR-.-
我人係外國...
以前就係玩得太大 先輸得多-.-

回覆 #11 darylsing 的帖子

I am not looking for an employee.

Anyway, you have your choice.  Just let me know if you change your mind.

回覆 #12 pakyiu 的帖子

Sorry to hear what you said.  

Let me give you a little advice:  
Stop (and I know you had) when you realize you're not beating the game.  Learn more and improve your skills first.  Move to bigger games only when you've beat the smaller ones.

引用:
原帖由 pakyiu 於 2007-11-17 11:49 AM 發表
師兄...你都玩好大下WOR-.-
我人係外國...
以前就係玩得太大 先輸得多-.-
留學生又幾多個唔賭丫:p賭得大個我...大有人在..我識d朋友..玩輪盤一晚輸 40000cad...第日就打電話返屋企叫人send錢黎...咪又去賭過..., 今日係..15/30 limit 搵1400 我少玩左limit game...幾個月無玩..玩no limit 多...不過我個city d no limit game 太細..no value...1/2 only..有時都有 2/4.....係 d big tour...先有d 大game玩下...5/10 no limit....出黎讀書...玩下姐...唔洗咁認真...讀書緊要...

引用:
原帖由 darylsing 於 2007-11-17 03:26 PM 發表

留學生又幾多個唔賭丫:p賭得大個我...大有人在..我識d朋友..玩輪盤一晚輸 40000cad...第日就打電話返屋企叫人send錢黎...咪又去賭過..., 今日係..15/30 limit 搵1400 我少玩左limit game...幾個月無玩..玩n ...
錢彈真多...見到呢D留學生就真係羨慕死..
屋企有錢到咁..
一晚輸幾萬又可以再匯...
我都係留學生..
你FD 輸一晚既錢..係我地"普通人"一年既錢了~
我玩牌都係幾百蚊本玩起...
ANYWAY..
樓主..我諗我岩你條件..
我有幾次MAJOR ONLINE TOURNMENT FINAL TABLES
CASH GAME 玩好細..2/4 ONLY...
BUT 搵既錢應該多過你個講個數...
我係好STABLE 咁慢慢玩上去..
玩左差唔多2年
冇個D人咁一晚幾萬上落=.=
BUT CAN EARN STABLE INCOME
8 TABLE PER TIME ONLINE..
BUT 你諗住搵人做乜?..
TEAM?...
OR WHAT?...
有咩搵錢PLAN就搵我啦..LOL
我冇屋企人成日SEND 幾萬俾我豪睹..
我要睹都要自己搵...慘=.=

引用:
原帖由 darylsing 於 2007-11-17 03:26 PM 發表

留學生又幾多個唔賭丫:p賭得大個我...大有人在..我識d朋友..玩輪盤一晚輸 40000cad...第日就打電話返屋企叫人send錢黎...咪又去賭過..., 今日係..15/30 limit 搵1400 我少玩左limit game...幾個月無玩..玩n ...

你岩架...人地有錢...可以點 人地又唔係當賭係一份工作入去玩下...過癮下...

引用:
原帖由 waterwaterzzz 於 2007-11-17 05:30 PM 發表

錢彈真多...見到呢D留學生就真係羨慕死..
屋企有錢到咁..
一晚輸幾萬又可以再匯...
我都係留學生..
你FD 輸一晚既錢..係我地"普通人"一年既錢了~
我玩牌都係幾百蚊本玩起...
ANYWAY..
樓主. ...
阿水記, 小心跌入一D行騙局入面, 違法野唔好做 + 帶眼識人.

P.S. and 下個月番黎送錢俾我好過啦....:096: :096:

引用:

haha......我以前比你d朋友玩得仲勁...(因為聽完你咁講)
玩百家樂一晚都唔止呢個數.....
借錢又試過......so......-.-
不過我還完錢之後 就戒左賭lu.......得閒同d朋友玩下tournment...
過下手引...haha....

不過岩既 小賭怡情呀^^

前往最後回覆