上一頁下一頁
發新話題

XP 加入ReadyBoost 優化加速終極策略 EBoostr 多國語言版

收藏  |  訂閱
471  122.1k

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-12-28 07:41 PM 發表
我發現一個問題!!  就是我插第二隻USB之後諗住退出USB  但右下各冇左安全退出戈個野!!:044:
我都係用兩隻 USB 手指 , 不過無你個問題 :030:

部腦真係快左:036:

附件

圖片 4.JPG (12.19 KB)

圖片 4.JPG

引用:
原帖由 盧生:] 於 2007-12-29 12:01 AM 發表
仲係無人答

到底會唔會令手指過早壞?
官方公報 USB 手指讀寫次數為 十萬次 .:026:

引用:
原帖由 robertcck 於 2007-12-28 11:05 PM 發表
我發覺快取填充率會隨著時間不斷增加.....我想知道這是否正常???
因為我發覺我嘅2gb usb手指到最後係唔夠用......
我個朋友裝左 , 但個快取填充只有 18% , 但我自己部腦因為經常有好多軟件常駐, 所似快取填充我都有 100% ! :041:

咁100%之後可以點做? 可能我多常駐program啦......
咁之後係咪要再加個新嘅usb手指呀?

終於搵到...

岩岩裝完...速度真係快左...特別係禁"開始"選單...

發表

這個軟體真的很好用,試試看吧"

正在試緊~Thank you!

試左嚕!!的確快左囉~good

回覆 #91 凱剎--X 的帖子

我依加都冇用lu.. . 我發覺唔覺有快.....:029:      可能我有1GB ram ge 關係啦:028:

引用:
原帖由 robertcck 於 2007-12-29 11:30 PM 發表
咁100%之後可以點做? 可能我多常駐program啦......
咁之後係咪要再加個新嘅usb手指呀?
我上官網睇過 , 就算快取填充唔到 100% , 都可以加手指 ,
其實加手指就好似跑車 V Engine 及 Ram 嘅 Daul  channels 原理咁上下 . :092:

以下為PC 3 電腦雜誌之測試報告及說明 , 希望幫到大家 !  :071:

下載位置 :
http://www.sendspace.com/file/uabfkt

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆