上一頁下一頁
發新話題

XP 加入ReadyBoost 優化加速終極策略 EBoostr 多國語言版

收藏  |  訂閱
471  122.0k

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-20 09:41 PM 發表

如果試過用其它系統優化軟件 , 但發覺對 Windows 的運作或開啟程式速度改善不明顯的話 , 試過 eBoostr 就明白真正�
佢係優化電腦速度定係優化USB速度啊??   不太明白......:043:

thank you very much

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-20 09:41 PM 發表

如果試過用其它系統優化軟件 , 但發覺對 Windows 的運作或開啟程式速度改善不明顯的話 , 試過 eBoostr 就明白真正�
原來係咁!!!:036:

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-12-21 08:58 AM 發表

佢係優化電腦速度定係優化USB速度啊??   不太明白......:043:
係優化電腦速 ,
加快開機或開任可程式的速度 , 我自己覺得加速效果非常明顯 :036:

附件

thanks for sharing!!

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-21 01:02 PM 發表

係優化電腦速度 ,
哦.... 咁我想問一問   每次都要一直插住隻USB??    無論開機關機等等工作都要插住隻USB??

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-12-21 01:23 PM 發表

哦.... 咁我想問一問   每次都要一直插住隻USB??    無論開機關機等等工作都要插住隻USB??
無錯 , Vista 內的 ReadyBoost 功能 一樣 ,
開機前插入USB , 關機後可拿走 ,
如果您的 USB 手指容量夠大 , 例如有兩 GB  USB 手指 , 用 512 - 1GB 作加速 其餘用作儲存資料用 :092:

附件

thankyou

但係會唔會令隻手指死亡架??
好似會好傷咁=.="

thanks for share

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆