XP 加入ReadyBoost 優化加速終極策略 EBoostr 多國語言版

收藏  |  訂閱
9  122.1k

有咩用嫁????

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-20 09:41 PM 發表

如果試過用其它系統優化軟件 , 但發覺對 Windows 的運作或開啟程式速度改善不明顯的話 , 試過 eBoostr 就明白真正�
佢係優化電腦速度定係優化USB速度啊??   不太明白......:043:

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-21 01:02 PM 發表

係優化電腦速度 ,
哦.... 咁我想問一問   每次都要一直插住隻USB??    無論開機關機等等工作都要插住隻USB??

引用:
原帖由 djstephen 於 2007-12-21 02:34 PM 發表

無錯 , 同 Vista 內的 ReadyBoost 功能 一樣 ,
開機前插入USB , 關機後可拿走 ,
如果您的 USB 手指容量夠大 , 例如有兩 GB  USB 手指 , 用 512 - 1GB 作�
咁姐係要浪費一隻USB手指作電腦優化lo喎??  係埋咁解啊:041:

我發現一個問題!!  就是我插第二隻USB之後諗住退出USB  但右下各冇左安全退出戈個野!!:044:

回覆 #91 凱剎--X 的帖子

我依加都冇用lu.. . 我發覺唔覺有快.....:029:      可能我有1GB ram ge 關係啦:028:

回覆 #101 凱剎--X 的帖子

我真係唔覺有快= =   有咩野可\以測試下嫁...  係埋你心理作用= =

引用:
原帖由 歌舞伎町 於 2007-12-31 09:53 PM 發表
太正~

之前未有手指~

又冇破解~

宜家2樣有齊~
gd fit@@!!

想問下~如果手指無ready boost得唔得??(即係 係咪一定要手指十卜ready boost先可以係xp用呢個功能@@??)
係啊!!

回覆 #121 歌舞伎町 的帖子

想快就要咁.....:025:

依加開始有少少問題了...開頭好地地 ...   之後又會出現問題!:032:

附件

前往最後回覆